Salarisadministratie. Schaalbare online oplossingen voor werkgevers

 

Flexibele salarisadministratie met de zekerheid van compliancy

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van uw organisatie. Ze moeten op u kunnen rekenen als het gaat om tijdige en correcte betaling van hun salaris, iedere maand weer. Tegelijk wil uw onderneming snel inspelen op de steeds veranderende eisen van de (internationale) markt.

 
 

Voorkom boetes

Er is daarom behoefte aan kostenefficiënte en flexibele oplossingen voor de salarisadministratie. Oplossingen die de zekerheid van compliancy bieden. Niet alleen om hoge boetes, imagoschade en afnemende medewerkerbetrokkenheid te voorkomen. Maar zeker ook om bestaande financiële voordelen te benutten en tijd vrij te maken voor de kernactiviteiten.

 

Focus op uw primaire taken

Met de online salarisadministratie van ADP zijn werkgevers verzekerd van een kosteneffectieve oplossing die bovendien altijd compliant is. Uw medewerkers krijgen hun salaris correct en tijdig uitbetaald. Geen zorgen meer over de afdrachten van belastingen en (pensioen-) premies en CAO-wijzigingen. U kunt zich focussen op de primaire taken. Zonder boetes, met tevreden medewerkers en meer mogelijkheden op het internationale speelveld.

 

In 5 stappen minder stress over uw salarisadministratie

Volgens het laatste Small Business and Human Resources Outlook Survey heeft 79% van de kleine bedrijven het afgelopen jaar nieuwe mensen aangenomen (een toename van 17% vergeleken met het jaar daarvoor), is 65% van plan het komende jaar een prestatie-afhankelijke salarisverhoging toe te passen en wil 63% een bonus of andere financiële prikkel invoeren. De eisen die aan salarisverwerking worden gesteld worden steeds strenger, met alle risico’s en kosten van dien.

 
 

Wat betekent salarisadministratie bij ADP voor u?

ADP verzorgt schaalbare online oplossingen voor werkgevers. Van het Midden- en Kleinbedrijf tot en met multinationals. Dat betekent geïntegreerde en intuïtieve ondersteuning bij alle processen in de employee life-cycle die zorgt voor blije gebruikers!

 U kunt rekenen op:

 • Uitstekend beveiligde en 24/7 beschikbare online dienstverlening
  • U kunt op ieder gewenst moment en vanuit elke locatie uw wijzigingen veilig doorgeven.   
 • Specialisten die contact onderhouden met derde partijen zodat uw salarisadministratie altijd voldoet aan de geldende wet- en regelgeving
  • Uw salarisverwerking is 100 % compliant
 • Intelligente software die zorgt voor de verbandscontroles, salarisregelingen, juiste betalingen en afdrachten aan derden
  • U elimineert dubbel werk en voorkomt hoge boetes.  
 • ISAE-gecertificeerde processen
  • Uw auditors kunnen de goedkeurende verklaring door een onafhankelijke partij zonder meer overnemen.
 • Ons opleidingscentrum voor seminars, kennisuitgaven, trainingen in product en materie, e-learning
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vak, op het moment en de manier die u het beste past.  
 • Het vakmanschap van uitstekend getrainde, Nirpa-gecertificeerde ADP service-medewerkers
  • U krijgt snel het juiste antwoord op uw vraag.   
 • De mogelijkheid om uw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk uit te besteden
  • U krijgt meer tijd om  te ondernemen.
 
 

Laat u ook geld liggen?

Waar heeft u als werkgever nu recht op? Het komt vaak voor dat een werkgever geen gebruikmaakt van subsidies en premiekortingen. Laat u ook geld liggen?

In deze ‘premiewijzer’ geven we aan de hand van de wet- en regelgeving een overzicht op begrippen en benamingen en gaan we in op de subsidies en regelingen die het meest voorkomen in de praktijk.

 
 

Contact

* verplicht veld

010 459 8644
Please enter your First name.
Please enter your Last name.
The Email field contains an invalid email address.
Please enter a Job Title.
Please enter a Company name.
Enter # of Employees.

Opmerkingen