Outsourcing Payroll

 

Wanneer u uw salarisverwerking uitbesteedt aan ADP, dan kiest u óók voor een betrouwbaar partnership. We nemen de uitvoering van het salarisproces van A tot Z uit handen, zodat u tijd creëert voor uw kerntaken.

 

Vertrouwen

U behoudt altijd inzicht en u kunt zich focussen op uw kernkwaliteiten en uw meest rendabele dienstverlening. Want eerlijk is eerlijk: payroll is niet uw corebusiness. Maar wél die van ADP! Met kennis van zaken neemt ADP de verantwoordelijkheid voor de payroll van u over, terwijl u de volledige controle houdt. Onze salarisexperts zorgen ervoor dat de payroll perfect wordt uitgevoerd. Daar kunnen u, uw klanten, uw werknemers en derden zoals de Belastingdienst op vertrouwen.

 
 

Outsourcing payroll in het kort

  • Focus op uw kerntaken
  • Minder operationele kosten en risico’s
  • Continuïteit gegarandeerd
  • Geen zorgen over wet- en regelgeving
 
 

Uitbesteden van payroll en alles er omheen

ADP zorgt voor de continuïteit van uw salarisadministratie en voorziet u van alle nodige managementinformatie. We nemen uw volledige salarisproces over, inclusief alle bijbehorende werkzaamheden en het tijdig en correct verzorgen van de informatievoorziening aan de Belastingdienst. Indien gewenst dragen we ook zorg voor betalingen aan medewerkers en de Belastingdienst.

 

Wereldmarktleider in salaris- en personeelsadministratie

Als wereldmarktleider in salaris- en personeelsadministratie weten wij alles van juridische en fiscale aspecten. Daarmee bent u ervan verzekerd dat alle gegevens altijd voldoen aan de nieuwste sociale en fiscale wetgeving. Uw payroll is daarbij natuurlijk op orde. Een hele zorg minder, terwijl u in control blijft.

 

Contact opnemen

 

* verplicht veld

Please enter your First name.
Please enter your Last name.
The Email field contains an invalid email address.
Please enter a Job Title.
Please enter a Company name.
Enter # of Employees.

Opmerkingen