Salarisverwerking
op de manier
die voor ú werkt.

Salarisverwerking op maat

Het woord zegt het al: als werkgever geeft u anderen werk. Meestal gaat dat in de vorm van een dienstverband met bijbehorende vaste afspraken over werk, werktijden en betaling. Als werkgever bent u wettelijk verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Dat kan op een aantal manieren, waaronder salarisverwerking uitbesteden.

 
 

Salarisverwerking in eigen beheer

U schaft zelf salarissoftware aan en voert zelf de salarisadministratie. U draagt dan zelf de kosten voor software, hardware, opleiding, adviseurs en vakliteratuur. De software kan op de eigen computer / server geïnstalleerd worden of via het internet bij een externe partij (bijvoorbeeld de leverancier van uw salarissoftware) gehost worden. Natuurlijk moet u ook tijd uittrekken om de actuele wet- en regelgeving bij te houden en regelmatig te implementeren.

 
 

Salarisverwerking via accountant

Veel accountants verzorgen (vaak tegen een behoorlijke meerprijs) ook uw salarisadministratie. U hoeft dan geen software/hardware aan te schaffen en te onderhouden. Ook hebt u geen eigen specialistische kennis nodig. Nadeel is dat salarisverwerking voor accountants vaak een nevenactiviteit is.

 
 

Salarisverwerking uitbesteden aan ADP

Wie samenwerkt met ADP heeft zelf de keus. U doet zelf de salarisadministratie met behulp van onze handige online salarisoplossingen. Of u besteedt alle rompslomp rond de salarisverwerking en de personeelsadministratie aan ons uit, inclusief de betaling aan uw mensen!

Wilt u een tussenoplossing? Dan kan dat ook bij ADP. Wij zorgen ervoor dat de salarisberekening klopt. Dat de juiste brancheregeling wordt gehanteerd. Dat de geldende wet- en regelgeving correct wordt toegepast. Uw medewerkers kunnen rekenen op een duidelijke en correcte loonspecificatie.

 
 
 

In 5 stappen minder stress over uw salarisadministratie

De eisen die aan salarisverwerking worden gesteld worden steeds strenger, met alle risico’s en kosten van dien. Download het stappenplan en zorg voor minder stress bij uw salarisverwerking.

 
 

Salarisverwerking via ADP

Ongeacht de omvang en complexiteit van uw onderneming kunt u rekenen op een uitgebreide service. Wij lopen voorop als het gaat om actuele wet- en regelgeving en we werken uitsluitend samen met gerenommeerde partijen. Kies ook voor de zekerheid van salarisverwerking via ADP.

 

Meer weten over oplossingen voor uw salarisverwerking?

* geeft verplicht veld aan

Opmerkingen