Wat is payrolling?

De begrippen payrolling en payroll worden vaak door elkaar gebruikt. Er is een belangrijk onderscheid. Bij payrolling staat de werknemer niet direct bij zijn werkgevende op de loonlijst, maar bij de instantie die de payrolling service verzorgt. Deze verzorgt dan ook vaak de salarisadministratie en de salarisverwerking.

Bij payroll services wordt eveneens de salarisadministratie uitbesteed maar blijft de werkgevende nog wel gewoon juridisch werkgever.

ADP en payrolling

ADP helpt u graag uw HRM-proces sneller en eenvoudiger te maken. Wij nemen u graag al het administratieve werk uit handen, maar uw personeel blijft ook op papier gewoon bij u in dienst.

Uw medewerkers behouden - en dat is een belangrijk onderscheid met volledige payrolling - hun oorspronkelijke rechtspositie, cao en arbeidsvoorwaarden. Wel zo overzichtelijk voor zowel werkgever als werknemer.

ADP voor werkgever én werknemer

U hoeft niet over te stappen op volledige payrolling om de benodigde juridische kennis en ervaring in huis te halen voor het aanleveren van de benodigde documenten en gegevens aan instanties zoals belastingdienst, arbodienst, pensioenverzekeringen.

Dit valt allemaal onder de payroll services van ADP. Ook uw medewerkers zijn verzekerd van een directe bron met alle actuele kennis over relevante zaken op het gebied van salarisadministratie.

Meer weten? Kijk eens bij onze payroll services, of neem direct telefonisch contact op via (010) 459 8644.

Meer weten over payroll? We vertellen u er graag meer over

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen