Betere mogelijkheden om medewerker betrokkenheid te vergroten; gemakkelijk schaalbaar door volledig responsief gebruiksgemak, één Europees platform.

 

AMSTERDAM – 24 oktober 2017 - ADP® (NASDAQ: ADP), toonaangevend wereldwijd leverancier van Human Capital Management (HCM) oplossingen, introduceert iHCM 2 in vier Europese markten.

 

Complete cloudoplossing

ADP iHCM 2 is een complete cloudoplossing voor human capital management. Dit helpt ondernemingen hun kosten te verlagen, talentvolle medewerkers betrokken te houden en de bedrijfsvoering te stroomlijnen. De uitgebreide payroll expertise van ADP, gecombineerd met de groeiende mogelijkheden van HR-technologie, biedt toekomst- en groeigerichte bedrijven diepgaande ondersteuning.  

ADP iHCM 2 stroomlijnt en vereenvoudigt HR- en salarisprocessen zoals de verwerking van salarissen, het aantrekken van talent, performance management maar ook ontwikkeling en training van medewerkers. iHCM 2 is uitgerust met tools voor HR-administratie, -rapportage en -analyse.

 

Flexibel en compliant

Door de open architectuur en flexibiliteit bij de inrichting kan ADP iHCM 2 aangepast worden aan de behoeften van de organisatie. Human capital management wordt daardoor zowel binnen de landsgrenzen als ook internationaal een stuk overzichtelijker. De oplossing is vanaf nu - in de eigen taal - beschikbaar in Duitsland, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk; ADP verwacht in de toekomst uitbreiding naar andere markten.   

De nieuwe oplossing is gebouwd op het uniforme, Europese cloud-platform van ADP iHCM. Beveiliging en compliance zijn daardoor standaard van wereldklasse en klaar voor de GDPR-AVG. Alle payroll- en HR-processen voldoen aan de lokale en Europese regelgevingsstandaard. Gebruikers kunnen rekenen op de wereldwijde expertise en managed services van ADP.

 

Digitaal, real time en mensgericht

“Bij ADP hebben we payroll en HR samengevoegd tot een compleet pakket. Bedrijven die willen groeien krijgen zo betere mogelijkheden om hun personeelsbeleid vorm te geven”, aldus Don McGuire, President EMEA van ADP. “Ons onderzoek Hoe werk verandert toont aan dat werk niet meer draait om het bedrijf en het proces, maar dat digitaal, real time en mensgericht werken steeds belangrijker wordt. Met de introductie van iHCM 2 doorbreekt ADP bestaande barrières om vooruitstrevende organisaties te helpen hun medewerkers een waardevolle, nuttige en probleemloze gebruikerservaring te bieden.”

“Human Capital Management heeft de laatste jaren een enorme groei en innovatie meegemaakt. Te vaak nog zijn aankoopbeslissingen gebaseerd op pure functionaliteit en leuke widgets die maar weinig te maken hebben met de manier waarop medewerkers het systeem ervaren,” voegt McGuire daar nog aan toe. “Door payroll- en HR-management te bundelen ín één oplossing, bieden we medewerkers en HR-professionals een aantrekkelijke manier om betrokken te blijven bij de bepalende factoren voor persoonlijke en zakelijke prestaties.”

 

Over ADP Nederland

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal.

Het ADP-logo en ADP zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, LLC. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. ©2017 ADP, LLC.