Het gemak van ADP Mobile

Verlofdagen aanvragen. Contactgegevens van je collega checken.
Salarisgegevens inzien? Gewoon, thuis of onderweg en natuurlijk wanneer je maar wil.
 

Op deze pagina vind je informatie en filmpjes die je kunt raadplegen als je een vraag hebt over het gebruik van ADP Mobile.

HR-Services altijd binnen handbereik

ADP Mobile biedt de mogelijkheid om met je smartphone of tablet gegevens van collega’s op te zoeken, je salarisgegevens in te zien en/of je verlof aan te vragen en beheren. De functionaliteit die jij ziet in ADP Mobile is afhankelijk van de ESS-functionaliteit die jouw werkgever beschikbaar stelt.

Salarisinfo altijd bij de hand

Je salarisinfo? Voortaan zie je die gewoon op je mobiel. Je ziet snel of er verschillen zijn per periode, bijvoorbeeld door declaraties die verwerkt zijn. Is het salaris van de huidige periode al zichtbaar in ADP Mobile? Dan is het al verwerkt en weet je dat het snel gestort wordt. Ook je jaaropgave is zichtbaar in ADP Mobile. De details van de jaaropgave zijn te zien door op de betreffende jaaropgave te tikken.

On the go: verlof plannen

Altijd inzicht in je actuele verlofsaldo, gewoon op je smartphone. Makkelijk vakantiedagen aanvragen en natuurlijk altijd op de hoogte van de status van je aanvraag. Met ADP Mobile kun je vanaf je vakantieadres alvast je volgende trip plannen. Dat werkt.

Altijd in touch met je collega's

Toegang tot de centrale lijst met actuele contactgegevens van alle medewerkers op je smartphone of tablet. Snel schakelen met je collega, ook als je allebei mobiel werkt.

Altijd in touch met je team

Verlofaanvragen hoeven niet te wachten tot een kantoordag. In Berichten ontvang je meldingen van nieuwe aanvragen. Mobiel goedkeuren gaat simpel en snel. Je medewerkers hebben snel duidelijkheid en jij werkt een stuk efficiënter. Als medewerker word je via Berichten op de hoogte gehouden van de status van je aanvraag.

Contact opnemen

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen