Workshop onderzoek vaste kostenvergoedingen
14 juni 2016

 

Indien u vaste onbelaste kostenvergoedingen betaalt, moet hier een zogenaamd bonnetjesonderzoek naar gedaan zijn. Dit mag een wat ouder onderzoek zijn, dat u eventueel in opdracht van de Belastingdienst al eerder heeft gedaan. Echter, niet duidelijk is wat de uiterste houdbaarheidsdatum van een dergelijk onderzoek is. 

 

Kunt u nog vertrouwen op een onderzoek van meer dan 5 jaar oud? Zijn alle functies nog gelijk en maken de medewerkers nog wel deze kosten? U wilt immers ook niet te veel vergoeden. Niet alleen vanwege de extra kosten nu maar zeker ook om een naheffingsaanslag en onnodig beslag op uw vrije ruimte te voorkomen.

Heeft u nog nooit een kostenonderzoek gedaan, dan is het aan te bevelen dit op korte termijn nog te doen. ADP ondersteunt u hierbij met deze praktische workshop. 

 

Inhoud

U leert welke kosten wel of niet in een vaste vergoeding mogen worden opgenomen en hoe u de bonnen van uw medewerkers moet toetsen. Aan de hand van een handig stappenplan en een checklist bent u klaar voor deze klus!

 
 

Prijs

De kosten voor deze workshop
bedragen € 275,00 per persoon
inclusief koffie/thee, lunch en
consumpties.
Als klant van ADP betaalt u € 249,00.

Prijzen zijn excl. BTW, examengeld
en verplichte literatuur.

 
 

Datum

14 juni 2016

 
 

Locatie

Postillion Hotel, Bunnik
Kosterijland 8 3981 AJ Bunnik

Routebeschrijving »

Tijd: 9:30 uur - 12:30 uur
met lunch

 
 
 

Studiemateriaal

Bij aanvang van de workshop krijgt u de documentatiemap.

 

Sprekers

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met het Kenniscentrum van ADP en staat onder leiding van Dik van Leeuwerden, Portfolio Product Owner Wet- en Regelgeving van ADP en specialist op het gebied van Wet- en Regelgeving voor de salarisadministratie.

 

Inschrijven Workshop onderzoek vaste kostenvergoedingen

 

Deelnemer

 

Bedrijf

 

Module & datum

 

Bevestiging
Uw aanmelding wordt in volgorde van binnenkomst behandeld. De aanmelding zal door ADP schriftelijk aan u worden bevestigd. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met het secretariaat van het Opleidingscentrum (010) 4598605

Verhinderd
Bent u verhinderd? U kunt (tot 4 weken voor startdatum) schriftelijk annuleren. Alleen de administratiekosten (€ 75,00 excl. BTW) worden in rekening gebracht. Daarna berekenen wij het volledige bedrag. U kunt uw plaats natuurlijk altijd, zonder bijkomende kosten, laten innemen door een collega.

Op al onze opleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.