Internationale payroll hcm hr hrm oplossingen

Internationaal ondernemen
vraagt om een
internationale payroll/HCM-partner

In control én compliant

Succesvol internationaal ondernemen vraagt om één wereldwijde partner én efficiënte technologie. Vooral als het gaat om het meest waardevolle in de organisatie: uw mensen. Alleen zo kunt u flexibel handelen, grip houden op één van uw grootste geldstromen en voldoen aan lokale wet- & regelgeving. Of u nu in 2 of 112 landen actief bent, met ADP kunt u zich volledig richten op datgene waar u goed op bent: ondernemen!

 
 

Eén wereldwijde partner

Alleen al in Nederland is het soms lastig om te voldoen aan de (veranderende) lokale wet- en regelgeving. Stel je voor dat je dat voor nog meer landen moet doen in verschillende talen! Dat kan handiger, dat kan beter en vooral makkelijker:

 • Wereldwijde payroll en HR in één contract
 • Eén overzichtelijk dashboard
 • Eén vast contactpersoon
 • Eén voertaal
 • Eén servicedefinitie voor alle landen
 
 

Kennis van wet- en regelgeving

Op het gebied van payroll en HR zijn er jaarlijks ruim 20.000 veranderingen in lokale wet- en regelgevingen. Een onmogelijke opgave om die allemaal of zelfs maar deels bij te houden. Wie volledig compliant wil zijn, moet alles weten van lokale:

 • Belastingsystemen
 • Sociale zekerheid
 • Contracten en arbeidsovereenkomsten
 • Arbeidstijdregelingen
 • Arbeidsomstandigheden
 • Pensioenwetgeving

Bekijk in welke landen wij u kunnen helpen [PDF]  ➞

 
 

HR internationaal standaardiseren

Inzicht, flexibiliteit, compliance en kostenefficiency zijn succesfactoren voor multinationals. Dat vraagt om internationaal gestandaardiseerde processen en systemen, uitbesteding aan experts en uniforme rapportages. En bovenal: maximale focus op uw primaire proces. ADP staat u terzijde.

 
 

Internationale expansie, centrale controle

Technologie kan internationale expansie faciliteren en helpen centraal te controleren. Dat voorkomt onnodige kosten. Maar hoe efficiënt is het dat multinationals gemiddeld 31 HR-systemen en 33 salarissystemen beheren? En dat 63% van de TCO van salarisadministratie en personeelsmanagement niet zichtbaar is? Bedrijven die internationaal lean en wendbaar willen opereren, kiezen daarom beter voor een krachtige, globale payroll/HCM-oplossing van ADP.

 

Globale payroll/HCM-oplossingen

Globalisering zorgt voor uitdagingen. Met de juiste HR-strategieën speelt u effectief in op de kansen en benut u de échte voordelen van internationale expansie. Met onze globale payroll/HCM-oplossingen helpen we u de betrokkenheid van medewerkers te vergroten, de productiviteit te verbeteren en processen grensoverschrijdend efficiënt te beheren.

 

Internationaal groeien? Vraag het ADP!

* geeft verplicht veld aan

Opmerkingen