Internationaal ondernemen
vraagt om een
internationale payroll/HCM-partner

In control én compliant

Succesvol internationaal ondernemen vraagt om globale partners verzamelen en efficiënte systemen. Ook, of misschien wel juist, als het gaat om payroll en HCM. Alleen zo kunt u flexibel opereren, in control blijven en compliant zijn. En optimaal profiteren van de voordelen van internationale expansie.

 

Internationale payroll/HCM-partner

Multinationals bepalen grotendeels de wereldwijde economie. Samen verdienen ze 25% van het mondiale BBP. ADP Research Institute rapporteerde in 2014, dat de helft personeelsuitbreiding buiten het thuisland plant. Als internationale payroll/HCM-partner kan ADP daarbij helpen, voor wie op zoek is naar flexibiliteit, talent, betrokken medewerkers en inzicht.

 
 

Kennis van lokale wet- en regelgeving

Lokale wet- en regelgeving blijkt het belangrijkste obstakel voor internationale expansie. Een belangrijke oorzaak: veel verschillende lokale leveranciers. Dat zorgt voor incompatibele hulpmiddelen, uiteenlopende systemen en gefragmenteerde processen. ADP is actief in 111 landen en bekend met de lokaal geldende wetten, regels en gebruiken. Dat opent internationale deuren!

 
 

Payroll en HR-compliance

Op het gebied van payroll en HR zijn er jaarlijks ruim 20.000 veranderingen in lokale wet- en regelgevingen. Een onmogelijke opgave om die allemaal of zelfs maar deels bij te houden. Wie volledig compliant wil zijn, moet alles weten van lokale:

  • Belastingsystemen
  • Sociale zekerheid
  • Contracten en arbeidsovereenkomsten
  • Arbeidstijdregelingen
  • Arbeidsomstandigheden
  • Pensioenwetgeving
 
 
 

Internationale expansie, centrale controle

Technologie kan internationale expansie faciliteren en helpen centraal te controleren. Dat voorkomt onnodige kosten. Maar hoe efficiënt is het dat multinationals gemiddeld 31 HR-systemen en 33 salarissystemen beheren? En dat 63% van de TCO van salarisadministratie en personeelsmanagement niet zichtbaar is? Bedrijven die internationaal lean en wendbaar willen opereren, kiezen daarom beter voor een krachtige, globale payroll/HCM-oplossing van ADP.

 

Globale payroll/HCM-oplossingen

Globalisering zorgt voor uitdagingen. Met de juiste HR-strategieën speelt u effectief in op de kansen en benut u de échte voordelen van internationale expansie. Met onze globale payroll/HCM-oplossingen helpen we u de betrokkenheid van medewerkers te vergroten, de productiviteit te verbeteren en processen grensoverschrijdend efficiënt te beheren.

 

Wereldwijde partner

ADP is aanwezig in meer dan 111 landen en bedient ruim 620.000 klanten. We weten alles van internationale Payroll en HR services en van lokale wet- en regelgeving. ADP is dan ook de logische keuze als u op zoek bent naar een partner voor uw wereldwijde salaris- en HR-oplossingen.

Onderschat de impact van payroll niet

Breidt u uw onderneming uit naar Nederland, focus dan vooral op de opstart, het aannemen van talent en de businesskansen.

Internationaal werken in één keer goed geregeld

ADP Streamline: één globale oplossing voor de salaris- en personeelsadministratie van al uw Europese dochterondernemingen.

HR-oplossing zonder grenzen

GlobalViewSM is de HR Business Process Outsourcing (BPO) oplossing van ADP. Voor multinationals die hun HR-zaken wereldwijd consistent willen aanpakken.

 

HR internationaal standaardiseren

Inzicht, flexibiliteit, compliance en kostenefficiency zijn succesfactoren voor multinationals. Dat vraagt om internationaal gestandaardiseerde processen en systemen, uitbesteding aan experts en uniforme rapportages. En bovenal: maximale focus op uw primaire proces. ADP staat u terzijde.

 

HR internationaal standaardiseren? Vraag het ADP!

* geeft verplicht veld aan

Opmerkingen