Werken bij ADP

Altijd op zoek naar nieuwe collega's

We zijn de onbetwiste marktleider als het gaat om systemen en services voor salaris-, benefits en personeelsadministratie. Met 48.000 collega's zijn we actief in 26 landen en alleen al in Nederland ontvangen meer dan 1,4 miljoen Nederlanders maandelijks hun loonstrook van ADP. Een sterk groeiend, toekomst georiënteerd bedrijf dat op zoek is naar nieuwe collega's. Iets voor jou?

 
 

Expertise

Expertise maakt ADP wat het is. ADP'ers zijn gedreven specialisten die deel uitmaken van een professioneel bedrijf. Bij ADP komen disciplines nader tot elkaar: IT'ers, salarisspecialisten en P&O'ers vinden elkaar in een uitgekiend samenspel om de wensen van onze klanten te vervullen. Iedereen vervult een unieke rol in het serviceconcept dat wij onze klanten bieden.

 
 

Open en informeel

Onze cultuur is open, informeel en gericht op groei. Bij groei denken we dan niet alleen aan pure groei van omzet en resultaat, maar juist aan persoonlijke groei en ontwikkeling van onze mensen. ADP stopt veel energie in het continu opleiden en trainen van haar medewerkers.

 
 

Succes en groei

Wij bieden gemotiveerde mbo'ers, hbo'ers en academici die zich verder willen ontwikkelen in informatietechnologie, personeelsinformatie en salarisverwerking de gelegenheid om te werken aan hun eigen succes en groei. Natuurlijk zijn je vaardigheden en kennis van belang, maar bovenal vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt vinden in onze bedrijfscultuur en filosofie.