Module Personeel, Organisatie, Communicatie

Medewerker Personeelszaken®
Module Personeel, Organisatie en Communicatie (MPZ®-POC) niveau 3

 

De opleiding Medewerker Personeelszaken is een ideale opleiding om volledig op de hoogte gebracht te worden van alle wetten en regels waar u in uw dagelijks werk mee te maken heeft.

 

Doelgroep

De module POC (Personeel, Organisatie en Communicatie) is de aanvullende module voor gediplomeerden BKL en PDL, die het MPZ-diploma willen behalen.

  • Medewerkers personeelszaken
  • Medewerkers (salaris)administratie
  • OR-leden

De opleiding MPZ is bestemd voor iedereen die meer parate praktijkkennis wil vergaren over alles wat er in de dagelijkse praktijk op de personeelsafdeling gebeurt, maar ook voor mensen die om- of bijgeschoold willen worden tot personeelsfunctionaris.

 
 

Volledige opleiding

De volledige opleiding bestaat uit drie modules, maar gediplomeerden BKL en PDL hoeven alleen deze module te behalen:

Personeel, organisatie & communicatie niveau 3

 

Inhoud

De opleiding behandelt onder meer: personeelsinstrumenten, personeelsplanning, wervings- en selectie procedure, verschillende indelingen van organisaties en samenwerkingsvormen, sociaal beleid en verschillende vormen van communicatie

 

Examen

De opleiding is op MBO 3-niveau en wordt afgesloten met het landelijk erkend examen Medewerker Personeelszaken. Voor meer informatie zie de website van de Associatie. In combinatie met Loonheffingen niveau 3 en Arbeidsrecht & Sociale zekerheid niveau 3 brengt dit certificaat u het Associatiediploma Medewerker Personeelszaken (MPZ®).

 
 

Prijs

De opleiding kost € 725,00 per persoon inclusief
koffie/thee, lunch, cursusdocumentatie
Als klant van ADP betaalt u € 625,00.

Prijzen zijn excl. BTW, examengeld en
verplichte literatuur
.

 
 

Datum

13 december 2016

Vervolgdata:
10 januari 2017*

*Examentraining

 
 

Locatie

Postillion Hotel, Bunnik
Kosterijland 8 3981 AJ Bunnik
Routebeschrijving »

Duur: 1 dag
         9:30 - 17:00 uur

 

 
 
 

Boeken

(Wijzigingen van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens voorbehouden).
Wij raden u aan de boeken pas twee weken voor aanvang van de opleiding aan te schaffen, zodat u in het bezit bent van de meest recente editie.

 

PE-punten

De volledige opleiding levert u 120 PE-punten op, voor alleen het volgen van de POC module zijn de punten nog niet bekend. Meer informatie over PE-punten en de titel Registered Payroll Professional (RPP) leest u op de website van het NIRPA.

 

Inschrijven Module Personeel, Organisatie en Communicatie

 

Deelnemer

 

Bedrijf

 

Module & datum

 

Bevestiging
Uw aanmelding wordt in volgorde van binnenkomst behandeld. De aanmelding zal door ADP schriftelijk aan u worden bevestigd. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met het secretariaat van het Opleidingscentrum (010) 4598605

Verhinderd
Bent u verhinderd? U kunt (tot 4 weken voor startdatum) schriftelijk annuleren. Alleen de administratiekosten (€ 75,00 excl. BTW) worden in rekening gebracht. Daarna berekenen wij het volledige bedrag. U kunt uw plaats natuurlijk altijd, zonder bijkomende kosten, laten innemen door een collega.

Op al onze opleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.