Salarisadministratie voor HRM en Finance

Vakopleiding Salarisadministratie voor HRM en Finance

 

Tijdens de opleiding gaan we aan de hand van de salarisstrook in op praktische vragen die rond de salarisadministratie spelen. Door de vele praktijkcasussen, waarbij zeker ook gebruik wordt gemaakt van de ADP loonstrook, wordt het een zeer intensieve maar leerzame dag!

 

Bestemd voor

  • medewerkers van de afdelingen HRM en Finance die vanuit hun functie ook kennis willen hebben van de loonadministratie. 

Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis nodig. 

 
 

Uitleg loonstrook

Wat staat er eigenlijk allemaal op de loonstrook? Aan de hand van de loonstrook leren we een bruto-netto berekening maken. Ook leert u het verschil tussen de witte en groene tabel en wanneer deze toegepast dienen te worden.

 

Dienstbetrekking

Wanneer is er sprake van een dienstbetrekking? U leert het onderscheid tussen de ‘echte’ en fictieve dienstbetrekking. Ook hoort u alle ins en outs inzake het werken met freelancers.

 

Wat is loon?

Wanneer is er sprake van loon? Hoe ga ik om met vergoedingen en verstrekkingen onder de werkkostenregeling?

 

Loonkostensubsidies

Welke loonkostensubsidies zijn er? U krijgt een overzicht van de mogelijkheden en leert u hoe en wanneer u de subsidies moet vragen.

 
 

Groepsgrootte

Wij hanteren een maximale groepsgrootte van 12 personen.
Op die manier is er voldoende ruimte voor de behandeling van de vele praktijkgerichte casussen en kunnen we al uw vragen beantwoorden.

 

Studiemateriaal

We maken gebruik van een specifiek voor deze opleiding samengestelde bundel die u op uw eerste cursusdag ontvangt.

 

Certificaat

Na afloop van deze opleiding krijgt u een certificaat uitgereikt. 

 

Inschrijven Salarisadministratie voor HRM en Finance

 

Deelnemer

 

Bedrijf

 

Locatie & datum

 

Verhinderd
Bent u verhinderd? U kunt (tot 4 weken voor startdatum) schriftelijk annuleren. Alleen de administratiekosten (€ 75,00 excl. BTW) worden in rekening gebracht. Daarna berekenen wij het volledige bedrag. U kunt uw plaats natuurlijk altijd, zonder bijkomende kosten, laten innemen door een collega.