Vakopleiding Medewerker Personeelszaken (MPZ®)

 

De opleiding Medewerker Personeelszaken(MPZ®) is op MBO 3-niveau en wordt afgesloten met het landelijk erkend examen NEMAS personeelsmedewerker. Indien u in het bezit bent van het BKL® diploma of PDL® diploma, dan hoeft u voor het diploma Medewerker Personeelszaken alleen nog maar de module 'Personeel, Organisatie en Communicatie' te volgen.

 

Doelgroep

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die meer parate praktijkkennis wil vergaren over alles wat er in de dagelijkse praktijk op de personeelsafdeling gebeurt, maar ook voor mensen die om- of bijgeschoold willen worden tot personeelsfunctionaris.

  • Medewerkers personeelszaken
  • Medewerkers (salaris)administratie
  • OR-leden.

De opleiding bestaat uit drie modules en kan ook per module gevolgd worden.

 
 

Personeel, Organisatie & Communicatie

niveau 3

behandelt onder meer: personeelsinstrumenten, personeelsplanning, wervings- en selectie procedure, verschillende indelingen van organisaties en samenwerkingsvormen, sociaal beleid en verschillende vormen van communicatie.

 

Loonheffingen

niveau 3

 

betreft onder andere: Loonadministratie, tabellen en loonaangifte, premies volksverzekeringen en werknemersverzekeringen, dienstbetrekking en daarmee samenhangende loonheffingen, het maken van een eenvoudige loonberekening, regels omtrent de werkkostenregeling en heffingskortingen, Kennis van de Inkomstenbelasting, boeteregime en bezwaarprocedure.

 

Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

niveau 3

Hier komen onder meer aan de orde: verschillende soorten arbeidsovereenkomsten en -verhoudingen, -tijden ,-omstandigheden, arbeidsongeschiktheid door ziekte en sociale wetgeving.

Bent u in het bezit van het diploma BKL® of PDL® dan hoeft u voor dit diploma alleen nog de module Personeel, Organisatie & Communicatie te volgen.

 
 

Prijs

De opleiding kost € 1.525,00 per persoon
inclusief lunch en cursusdocumentatie.
Als klant van ADP betaalt u € 1.425,00.
Prijs per module: € 725,00,
als klant van ADP betaalt u € 625,00.

Prijs is excl. BTW.

 
 

Startdatum

4 oktober 2016

Vervolgdata:
1 november 2016
15 november 2016
29 november 2016
13 december 2016
10 januari 2017

 
 

Locatie

Postillion Hotel, Bunnik
Kosterijland 8 3981 AJ Bunnik
Routebeschrijving »

Duur: 6 dagen

 
 
 
 
 

Duur en studiebelasting

De opleiding duurt 6 dagen. De gemiddelde studiebelasting voor deze opleiding is 6-8 uur per week.

PE-punten

Deze opleiding levert u 120 PE-punten op. Meer informatie over PE-punten en de titel Registered Payroll Professional (RPP) leest u op de website van het NIRPA.

 

Boeken

(Wijzigingen van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens voorbehouden)
Wij raden u aan de boeken pas twee weken voor aanvang van de opleiding aan te schaffen, zodat u in het bezit bent van de meest recente editie. De boekenlijst ontvangt u gelijktijdig met de definitieve bevestigingsbrief. 

 

Diploma en examen

De opleiding leidt op voor het erkende examen Medewerker Personeelszaken (MPZ®). De examens worden online door de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens afgenomen. De examendatum wordt zelf door de cursist bepaald. Alle informatie over het Praktijkexamen Medewerker Personeelszaken vindt u op http://www.associatie.nl.

 

Inschrijven Vakopleiding Medewerker Personeelszaken

 

Deelnemer

 

Bedrijf

 

Module & datum

 

Bevestiging
Uw aanmelding wordt in volgorde van binnenkomst behandeld. De aanmelding zal door ADP schriftelijk aan u worden bevestigd. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met het secretariaat van het Opleidingscentrum (010) 4598605

Verhinderd
Bent u verhinderd? U kunt (tot 4 weken voor startdatum) schriftelijk annuleren. Alleen de administratiekosten (€ 75,00 excl. BTW) worden in rekening gebracht. Daarna berekenen wij het volledige bedrag. U kunt uw plaats natuurlijk altijd, zonder bijkomende kosten, laten innemen door een collega.

Op al onze opleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.