Bent u in het bezit van een Vakopleiding Payroll Services (VPS) 1, 2 en 3 diploma? Dan is de opleiding voor u onmisbaar. Daarnaast is deze opleiding ook geschikt voor iedereen die werkzaam is als interne of externe salarisadviseur en zich verder wil ontwikkelen als adviseur op het terrein van informatiemanagement, automatiseringspakketten en arbeidsvoorwaarden.

Naast de kennis van wet- en regelgeving en de functionele kennis van salaris- en personeelssystemen bent u ook in staat adviezen te geven die aansluiten bij de specifieke situatie van de organisatie en maatwerk te leveren.

Doelgroep
Deze opleiding is voor de salarisadviseur die zich willen ontwikkelen als intern adviseur op het gebied van informatiemanagement, automatiseringspakketten en arbeidvoorwaarden. Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Duur en studiebelasting
Deze opleiding bestaat uit 4 praktijkbijeenkomsten van een dag en wordt afgesloten met een openboekexamen. Daarnaast dient u rekening te houden met een gemiddelde studiebelasting van 8 tot 10 uur per week. De examens worden afgenomen door de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Daarmee heeft onze praktijkopleiding een onafhankelijke toetsing en certificering.

Inhoud

De VPS 4 kandidaat is een intern adviseur op het terrein van informatiemanagement, automatiseringspakketten en arbeidsvoorwaarden. Naast de kennis van wet- en regelgeving en de functionele kennis van salaris- en personeelssystemen die hij heeft, is de adviseur ook in staat adviezen te geven die aansluiten bij de specifieke situatie van de organisatie, en (in samenwerking met andere disciplines) maatwerk te leveren. De twee schriftelijke examens worden eveneens afgenomen door de Associatie voor Praktijkexamens.

Praktische informatie

Prijs 
De totale opleiding kost € 1.525,00* inclusief lunch en cursusdocumentatie. Als klant van ADP betaalt u € 1.395,00*. 

Boeken
Wijzigingen van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens voorbehouden. Wij raden u aan de boeken pas twee weken voor aanvang van de opleiding aan te schaffen, zodat u in het bezit bent van de meest recente editie. Deze boekenlijst ontvangt u gelijktijdig met de definitieve bevestigingsbrief.

PE-Punten
Meer informatie over PE-punten en de titel Register Payroll Professional (RPP) leest u op de website van het NIRPA.

Diploma en examen
De praktijkopleiding wordt afgesloten met twee schriftelijke examens. Deze worden afgenomen door de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Voor de prijzen en de geldigheidsduur van de afzonderlijke modules van het examen, verwijzen wij u naar de internetsite van de Associatie: www.associatie.nl.

* Al onze prijzen zijn exclusief BTW, examengeld en verplichte literatuur.