Basiskennis Loonadministratie (BKL®)
4 oktober 2016

 

De Basiskennis Loonadministratie bestaat voor een belangrijk deel uit het doorgronden en zelf kunnen uitvoeren van loonberekeningen. Alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden en gegevens komen aan de orde tijdens de lessen. Met behulp van actuele praktijkvoorbeelden leert u zelf de juiste loonberekeningen maken. Aan de hand van praktische aanwijzingen leggen wij u de juiste toepassingen van de fiscale- en sociale zekerheidsregels uit. Het cursusmateriaal is speciaal voor ADP-klanten samengesteld met voorbeelden uit uw eigen praktijk.

 

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die een gedegen basiskennis van loon- en salarisadministratie wil opdoen, of die z’n kennis wil opfrissen.

De Basiskennis Loonadministratie is een gedegen opleiding voor: 

  • Aankomende salarisadministrateurs 
  • Medewerkers van de loon- en salarisadministratie 
  • Medewerkers van Accountantskantoren 
  • Assistent-accountants 
  • Aspirant-belastingadviseurs.

Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis nodig.

 
 

Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

niveau 3

Hier komen onder meer aan de orde: verschillende soorten arbeidsovereenkomsten en -verhoudingen, arbeidstijden ,-omstandigheden, arbeidsongeschiktheid door ziekte en sociale wetgeving.

 

Loonheffingen

niveau 3

Betreft onder andere: Loonadministratie, tabellen en loonaangifte, premies volksverzekeringen en werknemersverzekeringen, dienstbetrekking en daarmee samenhangende loonheffingen, het maken van een eenvoudige loonberekening, regels omtrent de werkkostenregeling en heffingskortingen, Kennis van de Inkomstenbelasting, boeteregime en bezwaarprocedure.

 
 

Prijs

De totale opleiding kost € 1.095,00 per persoon
inclusief lunch en cursusdocumentatie.
Als klant van ADP betaalt u € 995,00.
Prijs per module: € 725,00,
als klant van ADP betaalt u € 625,00.

Prijzen zijn excl. BTW, examengeld
en verplichte literatuur.

 
 

Startdatum

4 oktober 2016

Vervolgdata:
 1 november 2016
15 november 2016
29 november 2016
 

 
 

Locatie

Postillion Hotel, Bunnik
Kosterijland 8 3981 AJ Bunnik


Routebeschrijving »

Duur: 4 dagen

 
 

Vervolgopleiding:

Praktijkdiploma Loonadminsitratie (PDL®),
Medewerker Personeelszaken (MPZ ®)
(Module Personeel, Organisatie en Communicatie)
 

 
 
 

Duur en studiebelasting

Deze opleiding heeft een studieduur van 4 dagen inclusief de examentraining. Daarnaast wordt van u verwacht dat u ter voorbereiding van de lessen thuis de stof bestudeert en de opgaven maakt. Hieraan besteedt u gemiddeld 8-10 uur per lesdag.

 

Boeken

(Wijzigingen van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens voorbehouden)
Wij raden u aan de boeken pas twee weken voor aanvang van de opleiding aan te schaffen, zodat u in het bezit bent van de meest recente editie. De boekenlijst ontvangt u gelijktijdig met de definitieve bevestigingsbrief. 

 

Diploma en examen

De Basiskennis Loonadministratie wordt afgesloten met een landelijk examen. Dit examen wordt afgenomen door de stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. De examens vinden op meerdere momenten per jaar online plaats. Voor de prijzen en de geldigheidsduur van de afzonderlijke modules van het examen, verwijzen wij  u naar  http://www.associatie.nl.

 

Inschrijven Basiskennis Loonadministratie

 

Deelnemer

 

Bedrijf

 

Module & datum

 

Bevestiging
Uw aanmelding wordt in volgorde van binnenkomst behandeld. De aanmelding zal door ADP schriftelijk aan u worden bevestigd. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met het secretariaat van het Opleidingscentrum (010) 4598605

Verhinderd
Bent u verhinderd? U kunt (tot 4 weken voor startdatum) schriftelijk annuleren. Alleen de administratiekosten (€ 75,00 excl. BTW) worden in rekening gebracht. Daarna berekenen wij het volledige bedrag. U kunt uw plaats natuurlijk altijd, zonder bijkomende kosten, laten innemen door een collega.

Op al onze opleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.