Laat uw organisatie geld liggen? Doe de ADP Payroll Scan

Te veel betalen
Wie wil dat nou?

Laat uw organisatie geld liggen?

Te veel premie betalen aan het UWV en de Belastingdienst. Dat is wat u niet wilt natuurlijk, maar wat toch nog veelvuldig voorkomt. Gebrek aan tijd en/of kennis ligt hieraan meestal ten grondslag. De oplossing voor dit probleem heet ADP Payroll Scan.

 
 

ADP Payroll Scan kort

  • Grondige controle op teveel betaalde premies
  • Hulp bij het terugkrijgen van het teveel betaalde
  • Uniek: dienstverlening op basis van ‘no cure, no pay’
 
 

Check, check, dubbelcheck

Veel organisaties betalen te veel premie aan UWV en de Belastingdienst, doordat ze lang niet alle beschikbare afdrachtkortingen en besparingsmogelijkheden volledig benutten. Met de ADP Payroll Scan controleren we dit grondig en helpen wij u om het te veel betaalde ook weer terug te krijgen.

Diverse organisaties in de sectoren Zorg & Welzijn en Kinderopvang lieten al een salarisscan uitvoeren. Ze konden vervolgens een bedrag van gemiddeld € 724,58 per medewerker terugvorderen.

 
 

Samen met Payroll Solutions

ADP werkt voor de Payroll Scan samen met Payroll Solutions. Payroll Solutions is onderdeel van Payroll Group; specialist in het verlenen van diensten en het bieden van oplossingen op het gebied van HR, salaris en financiën. Uniek aan de ADP Payroll Scan dienstverlening is dat we deze op basis van ‘no cure, no pay’ aanbieden. Bovendien kan de ADP Payroll Scan u inzicht geven in uw pensioenadministratie.

 

Heeft u interesse in de ADP Payroll Scan?

Lees meer over de ADP Payroll Scan in de brochure.

Of neem direct telefonisch contact met ons op.

 

Wilt u weten of u teveel betaalt?

* geeft verplicht veld aan

Opmerkingen