Toegesneden op uw bedrijf

Het payrollsoftwarebeheer van ADP kan volledig worden aangepast aan uw bedrijf.

Met payrollverwerking hosten we het platform, beheren we eventuele upgrades en bieden we 24/7 ondersteuning. U voert uw gegevens in en valideert eindproducten, zoals de loonstroken.

Met Uitbesteding van payroll hosten we het platform, beheren we upgrades, bieden we 24/7 ondersteuning en verwerken we uw gegevensinvoer. Daarnaast controleren en valideren we eindproducten, zoals loonstrookjes.

 

Integratie met al uw processen

ADP integreert uw payroll naadloos met de processen die uw payroll beïnvloeden, zoals registratie van tijd, afwezigheid en uitgaven. Bij verdere groei van uw bedrijf, bieden wij u ook de mogelijkheid om onboarding talent management te integreren.

 
 

Op elk apparaat, wanneer u maar wilt

Werknemers en managers hebben vanaf elk apparaat toegang tot uw gegevens. Het is dus vrij eenvoudig om overal waar u wilt gegevens toe te voegen en te bewerken.

 

Toonaangevend in Payroll BPO-diensten

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft ADP de eerste plaats bemachtigd in het Gartner's Payroll BPO Magic Quadrant-rapport en daarmee zeven andere payrolldienstverleners achter zich weet te laten - lees er hier meer over.