ADP® HCM-suites

Ontworpen om uw mensen te helpen hun potentieel te verwezenlijken.

 

HR moderniseren? Waarom een op mensen gerichte HCM-oplossing dé manier is om groei te stimuleren

 

Met de uniforme HCM-oplossing (Human Capital Management) van ADP kunt u zowel uw werkplek als uw bedrijf een boost geven. Met onze HCM-pakketten kunt u uw salarisverwerking, HR-diensten, talent, tijd, en medewerkers via een enkel, naadloos systeem voor medewerkersregistratie beheren.

Onze modulaire cloudsoftware en -diensten maken eenvoudige rapportages mogelijk en maken gegevens overzichtelijker voor een betere besluitvorming en gestroomlijnde HR-processen. Hierdoor ontwikkelt u een op mensen gerichte aanpak die uw medewerkers ondersteunt en die u in staat stelt om u op de ontwikkeling van uw bedrijf te richten.

 

De HCM-pakketten van ADP ondersteunen u bij:

 

Uw bedrijf flexibel te worden

Uw bedrijf kan zich snel aanpassen om te voldoen aan uiteenlopende en zich ontwikkelende vaardigheden en zakelijke verwachtingen.

 

Talent aan te trekken

U kunt het beste talent aantrekken en ontwikkelen door bestaande professionele kansen zichtbaar te promoten in samenhang met uw merk. 

 

Betrokkenheid te vergroten

Verhoog de productiviteit door medewerkersbetrokkenheid te verbeteren en een cultuur van transparante communicatie te creëren.

 

Een uniforme oplossing te leveren

Alle personeelsgegevens en HR-processen, inclusief payroll, zijn beschikbaar via één uniforme omgeving en database.

 

Prestaties te verbeteren

Managers en medewerkers kunnen prestaties volgen en tekortkomingen in hun vaardigheden ontdekken voor trainingsbehoeften.

 

Betrouwbaarheid te vergroten

Profiteer van deskundig beheer van een betrouwbaar en actueel payroll- en HR-systeem.

 
 

Een gids voor moderne HR

Ontdek hoe HR in zes stappen een onmisbare zakenpartner kan worden, zodat organisaties uitdagingen het hoofd kunnen bieden en innovatie kunnen omarmen.

 

Evolution of Work 2.0

U kunt de verwachtingskloof tussen het management en de medewerkers overbruggen om internationaal talent te werven en behouden. Lees voor meer informatie ons rapport.

 

Rapport: Waarom we werken

Leer beter begrijpen welke rol werk speelt in het leven van mensen, zodat u echte betrokkenheid kunt creëren op de werkplek.

 

Voordelen van HCM van ADP

 

Lagere kosten

Houd uw kosten onder controle met payroll als de basis voor uw systeem voor personeelsgegevens en maak alles eenvoudiger.

 

Processen stroomlijnen

Geniet van een eenvoudigere en uniforme omgeving om uw processen voor payroll, HR-diensten, talent, tijd en persoonsgegevens te stroomlijnen.

 

Productiviteit van medewerkers verbeteren

Help managers en medewerkers de totale bedrijfsefficiëntie te verbeteren met trainings-, rapportage- en prestatie-instrumenten.

 

Flexibele dienstenniveaus

Er zijn verschillende dienstenniveaus die aansluiten bij uw specifieke behoeften, van eenvoudige verwerkingsdiensten tot uitgebreide beheerdiensten.

 

Vergroot de motivatie van medewerkers

Een uitgebreid en eenvoudig te gebruiken systeem voor medewerkersbeoordeling stimuleert uw teams om hun prestatiedoelen te halen of te overtreffen.

 

Besluitvorming verbeteren

Geavanceerde rapportages en analyses zijn eenvoudig te verkrijgen dankzij een uniforme database, die operationele processen en strategische besluitvorming ondersteunt. 

 

Administratieve taken verminderen

Gezamenlijke medewerkers- en managersprocessen, zoals verlofverzoeken, kunnen bijdragen aan minder administratieve taken dankzij self-servicefunctionaliteit.

 

Efficiënte talentwerving

Recruiters kunnen interne en externe kandidaten vergelijken, waardoor ze sneller kunnen beslissen en vaardigheden en functies beter kunnen afstemmen.

 

Uw bedrijfsmerk verbeteren

Beschik over een talentsysteem dat is ontworpen om de zichtbaarheid van uw onderneming te verbeteren, evenals uw merk als werkgever en uw bedrijfsreputatie.

 

Oplossingen in Nederland

Voor ondernemingen gevestigd in Nederland die op zoek zijn naar een lokale HCM-oplossing

 

ADP® iHCM 2

ADP iHCM 2 is een cloudgebaseerde HCM-suite die volledig toegankelijk is vanaf mobiele apparaten. Als uitgebreide oplossing vereenvoudigt en stroomlijnt ADP iHCM 2 uw behoeften op het gebied van payroll, HR-diensten, tijd, talent en persoonsgegevens binnen één personeelsgegevenssysteem.

Het is geschikt voor all bedrijven, ongeacht omvang, en is geïntegreerd met onze payrolloplossingen in het Verenigd Koninkrijk, evenals onze oplossingen in Nederland, Duitsland, Italië, Spanje, China en Singapore.

 
 

ADP Workforce

Als moderne HR-afdeling kunt u niet zonder integraal HRMsysteem dat alle HR-processen en -deelprocessen samenbrengt en efficiënt ondersteunt. Een systeem voor gefundeerd HR-beleid, om personeelsgegevens te beheren voor payrollaansturing en waarmee leidinggevenden en medewerkers makkelijk zelf aan de slag kunnen.

ADP Workforce is zo’n systeem. Ontwikkeld voor de Nederlandse markt op basis van best practices en volledig af te stemmen op de processen en workflows binnen uw organisatie. Een standaard zeer complete, webbased oplossing, naar wens uit te breiden met diverse aanvullende modules.

 

Wereldwijde oplossingen

Voor multinationale bedrijven die een wereldwijde oplossing zoeken voor minstens twee landen.

 

ADP GlobalView HCM is een krachtige en intuïtieve wereldwijde HCM-suite die financiën, HR en andere HR-gerelateerde afdelingen ondersteunt en biedt wereldwijde wendbaarheid en maakt organisatorische verandering mogelijk. HR. Payroll. Voordelen. Talent. Tijd. Veilig georganiseerd en eenvoudig toegankelijk via een uniforme en gebruikersvriendelijke ervaring.

ADP Global Payroll is geschikt voor grote mutinationale bedrijven met minstens één land met meer dan 1000 medewerkers.

 

Welke HCM-oplossing past bij u?

Een nieuwe partner vertrouwen om uw zakelijke HCM-behoeften te beheren is een belangrijke beslissing. We plannen graag een adviesgesprek van 30 minuten met u om de belangrijkste behoeften van uw organisatie te inventariseren en samen een oplossing te vinden die geschikt is voor u.

 

* verplicht veld

010 459 8644
Please enter your First name.
Please enter your Last name.
The Email field contains an invalid email address.
Please enter a Job Title.
Please enter a Company name.
Enter # of Employees.

Opmerkingen