Altijd de juiste
kandidaat
door screening

ADP Employment Screening

Uw organisatie investeert veel tijd en energie in talentmanagement. U wilt immers de allerbeste mensen, bestaande medewerkers of nieuw te werven talent, op de juiste plek krijgen. Maar hoe weet u zeker, dat u kiest voor de juiste kandidaat? Met ADP Employment Screening.

 
 

Employment Screening in het kort

  • Ontzorging rond de screening van sollicitanten en medewerkers
  • Zekerheid bij het maken van de juiste keuze
  • Brengt onduidelijke en onjuiste CV-informatie aan het licht
 
 

Efficiënte screening van sollicitanten en medewerkers

Met ADP Employment Screening laat u op efficiënte wijze en tegen lage kosten sollicitanten en medewerkers screenen. ADP werkt hiervoor nauw samen met CV-OK, een ervaren specialist in (pre-)employment screening. CV-OK verifieert de gegevens van kandidaten en levert binnen enkele werkdagen een digitaal rapport op. De status en resultaten van screenings zijn 24/7 online inzichtelijk.

 
 
 

Vast onderdeel instroomproces

Helaas plegen kandidaten en bestaande medewerkers steeds vaker in meer of mindere vorm fraude. In circa 70% van de CV’s staan onjuistheden, waar u meestal geen zicht op heeft. Een goede screening is daarom steeds vaker een vast onderdeel van het instroomproces. Dit in aanvulling op selectiegesprekken en assessments.

 

Vervelende verrassingen uitsluiten

Zelf kandidaten en medewerkers screenen is een tijdrovend en kostbaar proces. Daarbij weet u meestal pas op termijn of u wel echt de juiste persoon heeft getroffen. Maar vervelende verrassingen zijn te voorkomen. Is de door u gekozen kandidaat écht zo geschikt of is er bijvoorbeeld bij de werkervaring of diploma’s iets aangedikt of zelfs gelogen? ADP Employment Screening geeft u de antwoorden.

 

Contact opnemen

* geeft verplicht veld aan

Opmerkingen