Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

Direct inzetbare tijdelijke vervanging voor payroll en HR

 

ADP Detachering levert specialisten bij tijdelijke onderbezetting

 

Wat de reden voor onderbezetting ook is - ziekte, vakantie, zwangerschapsverlof, sabbatical, piekbelasting, moeilijk in te vullen vacatures - het (tijdelijk) wegvallen of tekortkomen van een payroll, HR of Finance medewerker brengt de voortgang in gevaar. Met de tijdelijke inhuur van een ADP Detachering professional voorkomt u stagnatie van uw bedrijfsprocessen en behoudt u de kwaliteit die voor uw klanten en medewerkers belangrijk is.

 
 

ADP Detachering in het kort

  • Hooggekwalificeerde en ervaren professionals voor payroll, HR en Finance
  • Voor tijdelijke vervanging, aanvullende kennis of extra capaciteit
  • Flexibel en direct inzetbaar voor korte of lange termijn
  • Uw financiële, salaris- of personeelsadministratie loopt geen vertraging op
  • Kennis van alle gangbare paketten (ADP, Exact, Raet, Afas, BCS)
  • U kunt zich onbezorgd concentreren op uw kernactiviteiten
 
 

Tijdelijke payroll, HR of Finance professionals

ADP Detachering ontzorgt u met tijdelijke en betrouwbare vervanging of aanvulling van uw vaste payroll, HR- of Finance medewerkers. De hooggekwalificeerde en direct inzetbare professionals van ADP Detachering beschikken over actuele kennis en ruimschootse ervaring in uw vakgebied. Zij laten uw financiële, salaris- of personeelsadministratie naadloos doorlopen.

 

Direct inzetbaar voor korte of langere periodes

Naast - uiteraard - de oplossingen van ADP, werken de professionals van ADP Detachering ook moeiteloos met andere gangbare systemen en pakketten zoals Exact, Raet, Afas en BCS. Heeft u direct en voor korte duur iemand nodig? Wij bellen u meteen om uw exacte behoeften zo snel mogelijk in kaart te brengen. Wilt u een langdurige constructie? Dan bespreken we uw situatie en wensen in een persoonlijk intakegesprek.

 
 

Betrouwbare en breed inzetbare tijdelijke krachten

U schakelt ADP Detachering in voor het verzorgen van de salarisverwerking en/of het optimaliseren van uw administratieve processen en procedures, maar ook voor tijdelijke projectleiders, interim managers en consultants voor uw HRM-afdeling en salarisadministratie, of applicatiebeheerders voor ADP Workforce. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor specifieke taken waarvoor u zelf geen capaciteit in huis heeft, zoals het maken van een personeelshandboek en andere HR-werkzaamheden.

 

Meer weten over inhuren en detacheren?

 

* verplicht veld

010 459 8644
Please enter your First name.
Please enter your Last name.
The Email field contains an invalid email address.
Please enter a Job Title.
Please enter a Company name.
Enter # of Employees.
 

Opmerkingen

 
Requierd field.