Technology & Solution Partners

Tecnology Partners

Qlickview

Qlickview is marktleider in Business Discovery, oftewel user-driven Business Intelligence (BI). Dankzij QlikTech’s pioniersrol in in-memory associatieve zoektechnologie staat het bedrijf aan de basis van self-service BI.
Hierdoor zijn gebruikers in staat informatie vrij te onderzoeken en analyseren, zonder tegen de beperkingen van vooraf vastgestelde verdiepingsvragen aan te lopen. Het QlikView Business Discovery Platform slaat hierbij een brug tussen traditionele BI-oplossingen en ontoereikende spreadsheet toepassingen. Het app-gestuurde model van QlikView werkt naadloos samen met bestaande BI-applicaties en biedt gebruikers een ultieme mobiele ervaring en uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden.

Solution Partners

Recruitment

Connexys

Connexys is Nederlands marktleider in het bieden van oplossingen om talent te vinden, selecteren en binden.
Sinds 2001 innoveren wij oplossingen waarmee organisaties in staat zijn slimmer te werven, te matchen maar ook om kandidaten te delen met bedrijven waarmee wordt samengewerkt. Onze oplossingen worden internationaal toegepast en zijn meertalig beschikbaar. De laatste jaren is Connexys een full-service bureau geworden. Iedere resource- of recruitmentuitdaging kunnen we ondersteunen. Onze Werken-bij sites zijn state-of-the-art en voldoen aan de laatste standaarden. Bedrijven helpen wij met werven maar ook met het zo goed mogelijk laten uitstromen van medewerkers. Dat ons vak in beweging is, is overduidelijk. Wij krijgen energie van het oplossen van resource vraagstukken, hoe complex deze ook zijn.

Client Volg Systemen

Emergo Systems

Emergo Systems is leverancier van COMPAS, standaardsoftware voor de uitvoering van de Participatiewet, Wet Sociale Werkvoorziening en Werk & Inkomen.
Met 63% marktaandeel is Emergo Systems marktleider in de Sociale Werkvoorziening. Met ADP onderhoudt Emergo Systems een jarenlange intensieve samenwerking. Binnen de Sociale Werkvoorziening bedienen we 30 gezamenlijke klanten. Met deze samenwerking kunnen we éénmalige vastlegging van personeels- en salarisgegevens garanderen. COMPAS beschikt over koppelingen met ADP Pion, ADP Perman en ADP Workforce.

Roosterplanning & Tijdregistratie

Kronos

Kronos is een wereldspeler op vlak van Workforce Management systemen en brengt met Kronos Workforce Ready® een SaaS softwareoplossing op de markt die middelgrote en grote bedrijven in staat stelt te profiteren van een Workforce Management systeem van statuur.

De oplossing omvat verschillende modules (tijdsregistratie, afwezigheidsbeheer, planning, toegangscontrole enz...) en laat onze klanten toe te genieten van de vele voordelen die een SaaS oplossing  te bieden heeft zoals beperkte kosten, een snelle implementatie en een permanente ontwikkeling van de oplossing. Wereldwijd heeft de oplossing al tastbare resultaten gebracht voor meer dan 17000 organisaties: arbeidskosten worden beheerst , compliance risico’s worden beperkt en productiviteit wordt verhoogd.

ATPS B.V.

ATPS B.V. is een succesvolle ICT onderneming gevestigd in Ede en opgericht in 1997. Zij ontwikkelen met een team van enthousiaste medewerkers het geïntegreerde tijdregistratie-, personeelsplanning- en toegangscontrole systeem ATPS®.

ATPS is marktleider in Nederland en heeft tevens een eigen vestiging in Keulen (Duitsland). Daarnaast richt ATPS zich op klanten in België, Frankrijk en Engeland. Inmiddels hebben ruim 1200 organisaties de keuze voor onze oplossing gemaakt. Kennis, kwaliteit, betrouwbaarheid en een duidelijke visie zijn de belangrijkste pijlers voor ons succes. De koppelingen met de systemen van ADP zorgen voor een efficiënte en foutloze verwerking van uw salarisverwerking, alsmede het onnodig dubbel invoeren van gegevens van uw medewerkers. 
Meer weten? www.atps.nl.

Aenova Software

Aenova Software, maakt werken makkelijker én leuker
Aenova is een volledig onafhankelijk, zo'n 20 enthousiaste collega’s tellend en sinds 1992 vanuit kennisstad Delft opererend software bedrijf. Meer dan 250 organisaties en 200.000 personen maken dagelijks naar volle tevredenheid gebruik van haar software.

Aenova levert software oplossingen die het werk leuker én makkelijker maken. Zoals TimEnterprise, een uitgebreid softwarepakket dat organisaties helpt bij het slim en effectief plannen en sturen van arbeidstijd. Ook levert Aenova TotalMobile: een app platform dat aansluit op ieder backoffice systeem en het mogelijk maakt om er mobiel mee te werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat. En de nieuwste oplossing van TotalMobile is Optimise, die het maken van resourceplanningen automatiseert en de meest optimale planning voor medewerker en organisatie genereert.

Aenova gelooft dat het sturen op resultaat succesvol samengaat met de vrijheid die medewerkers van nu vragen. Met haar software schept ze orde in de chaotisch omgeving van flexibel en mobiel werken. Zo versterken organisaties hun marktpositie en zijn medewerkers gelukkiger en productiever.
Meer weten? www.aenova.nl .

Atrea Systemen

Atrea Systemen is gespecialiseerd in systemen voor urenmanagement: Tijdregistratie, Activiteiten/order/projecten registratie, Afwezigheidsplanning, Toegangscontrole en Bezoekersregistratie.
Wij zijn al jaren de toonaangevende leverancier van workforce management systemen in Nederland. Meer dan 600 klanten maken gebruik van onze systemen. Van kleine tot grote, beursgenoteerde ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profit organisaties. Wij bieden onze klanten dan ook meer dan alleen de mogelijkheid werktijden te beheren of toegang te controleren. Zo bevat onze huidige generatie systemen functionaliteit voor planning , Employee Self Service (ESS) en locatie signalering. Bovendien zijn onze producten prima te koppelen aan bestaande systemen voor salarisverwerking, personeelsinformatie en Enterprise Resource Planning (ERP).
Meer weten? www.atrea.nl

Manus Software

Sinds 1988 verkoopt, implementeert en onderhoudt Manus Software Europe Time & Attendance en WorkForce Management software voor branches zoals Food en Non-food Retail, Hospitality en Leisure. Vanuit kantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Oost-Europa worden circa 230 klanten ondersteund in het gebruik van de Software in meer dan 35 landen wereldwijd. Met als doel: organisaties helpen weerbaar en wendbaar te zijn op gebied van personeel. Resultaten zijn onder meer: efficiënte bedrijfsvoering, verhoging van winstmarges door hogere omzet, en lagere personeelskosten.

MONACO

Monaco is het breedste programma voor personeelsplanning in de markt. Circa 70.000 gebruikers maken dagelijks gebruik van haar oplossingen voor dienstroosterplanning, flexplanning, werkplekplanning en capaciteitsplanning.
MONACO wordt gebruikt binnen o.a. zorg en welzijn, transport, leisure en retail. MONACO en ADP hebben gezamenlijke standaard koppelingen voor personeel, salaris en verzuim.
Meer weten? www.monacoplanning.nl of bel 076 720 02 00

Nedap Healthcare

Nedap Healthcare levert met haar oplossing “Ons” een ECD voor VVT-, VG- en GGZ-instellingen. Momenteel (december 2016) maken 480 zorginstellingen in Nederland gebruik van Ons ter ondersteuning van alle administratieve proces, de planning en roostering van de zorg, en de digitale dossiervoering rondom de cliënten. Een belangrijke schakel hierin is Nedap’s cliënt/mantelzorgportaal Carenzorgt.nl. Via Caren kunnen cliënten en diens mantelzorgers meekijken in het dossier, de agenda van de zorg inzien, en veilig communiceren met de zorgprofessionals. Een belangrijk uitgangspunt van Nedap bij de ontwikkeling van de oplossingen zijn de zelfsturende zorgteams. Wij zijn van mening dat de zorgprofessionals prima in staat zijn om zelf de zorg rondom de cliënten te organiseren, ze dienen dan wel optimaal gefaciliteerd te worden met een goed en gebruikersvriendelijk ECD: Ons van Nedap Healthcare!

ORTEC

ORTEC is een van de grootste aanbieders van geavanceerde optimalisatie-oplossingen voor planning.
De ORTEC producten en diensten leiden tot een optimale rit- en routeplanning, belading van voertuigen en pallets, personeelsinzet, vraagvoorspelling, logistieke netwerkplanning en magazijn beheer. ORTEC biedt zowel stand-alone, alsook maatwerk en SAP®-gecertificeerde oplossingen, ondersteund door strategische partners. ORTEC heeft meer dan 1750 klanten wereldwijd, 700 werknemers en verschillende kantoren in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en de Pacifische regio.

Softbrick

Softbrick ontwikkelt en levert al 20 jaar Workforce Management software. Wij bieden oplossingen voor personeelsplanning, normeren & budgetteren, tijdregistratie en toegangscontrole.
Organisaties kunnen bij Softbrick terecht voor een totaaloplossing voor Workforce Management die concernbreed en internationaal kan worden ingezet. Softbrick zorgt ervoor dat bedrijven hun belangrijkste kostenpost - personeel - kunnen beheren, verlagen en voor altijd kunnen beheersen. Het resultaat: inzicht in tijd - rendement uit arbeid.

TimeTell

TimeTell is een succesvolle en betrouwbare ICT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie, Declaraties en Planning
Inmiddels hebben we met ruim 500 klanten en 100.000 gebruikers een vooraanstaande positie in deze markt verworven. Behalve in Nederland zijn we ook actief in België, Duitsland en Engeland. Dus ook voor internationale organisaties met vestigingen in verschillende landen is TimeTell een partner.
TimeTell is opgebouwd uit verschillende modules en kent drie basismodules; Tijdregistratie, Declaratie en Planning. De basismodules zijn uit te breiden met extra modules om zo de gewenste extra functionaliteit toe te voegen. TimeTell is in te richten naar de specifieke wensen van uw organisatie. Dit betekent ook dat wij koppelingen realiseren met andere applicaties zoals een financieel, ERP- of personeelssysteem. Zo zijn we al jarenlang partner van ADP en hebben we al vele gezamenlijke klanten voorzien van mooie software oplossingen.

Declareren

Declaree

Declaree is een online applicatie om digitaal declaraties, reiskosten en andersoortige vergoedingen te registreren. Medewerkers doen dit via (native) mobiele applicaties, waarmee de onkosten direct gedigitaliseerd worden op het moment van ontvangst. Het is niet meer nodig bonnen op scanners te digitaliseren, of papieren declaratieformulieren in te vullen. De applicatie is eenvoudig te koppelen aan het salarispakket. Op deze manier wordt veel tijd en geld bespaard in het onkosten-declaratieproces. Het proces wordt snel en inzichtelijk, en de kosten beheersbaar.

Digitalisering/Archivering

DocControl

DocControl brengt uw informatie efficiënt en veilig op de juiste locatie in Workforce.
Was dit voorheen een arbeids-intensieve klus, nu bent u in een paar stappen klaar. U bespaart hiermee zeer kostbare tijd. Samen met ADP hebben wij een unieke integratie op het gebied van scanning (merk onafhankelijk), digitale documenten, mailarchivering en tablets/smartphones middels een App met Workforce voor u ontwikkeld.
Meer weten? www.doccontrol.nl/nl/doc2pview

Document Management Systeem

BCT

HRM is een belangrijke strategische succesfactor voor organisaties en de afdeling HR heeft hierin een belangrijke rol. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van informatiemanagement biedt BCT u dé oplossing om uw HR processen te automatiseren. Met onze oplossing is het mogelijk om alle soorten personeelsdocumenten volledig automatisch te herkennen, te classificeren en vervolgens toe te voegen aan het juiste personeelsdossier in uw HR systeem. Geen handmatige handelingen en geen tijdsverspilling. Zo kunt u uw organisatie nog beter van dienst zijn als HR business partner.

Expat Services

ExpatTeam

ExpatTeam is een Belastingadviesbureau met een focus op services voor Expats en international werkgeverschap.
ExpatTeam is gevestigd in Almere, centraal in Nederland. Het is het eerste Belastingadviesbureau dat een webbased oplossing (ExpatTool) biedt voor het aanvragen van de beschikking voor de 30% -regeling. ExpatTeam is uw betrouwbare specialist op het gebied van de complexe internationale fiscale en sociale wet- en regelgeving rondom werkgeverschap en het in dienst nemen van expats. Heeft u moeite met de complexe fiscale regelgeving? Neem dan contact met ons op via + 31 (0)6 54 958 666 of mail@expatteam.nl

Flexibele Beloning

Benify

Engaged employees met Benify.
Benify is de Europese expert op het gebied van compensation & benefit management. We helpen onze klanten bij: het visualiseren van het gehele arbeidsvoorwaardenpakket, efficiënt administreren van alle benefits, versterken van het Employer Brand door o.a. het uitbreiden van benefit aanbod en het optimaal gebruik maken van de fiscale wet- en regelgeving. Benify ondersteunt honderden organisaties om betere werkgevers te worden en tegelijkertijd kostenbesparingen te realiseren.

Opleidingsmanagement/E-learning

Defacto

Defacto, developing people. Dat is al dertig jaar lang het credo van Defacto. Het betekent dat we onze opdrachtgevers in staat willen stellen om het beste uit hun medewerkers te halen. Dat doen we met door ons ontwikkelde software die helpt de processen rondom leren, workforce planning, performance support en compliance te optimaliseren. Want laten we wel wezen, het belangrijkste kapitaal is human capital. We gebruiken daarvoor de nieuwste technieken en gaan technische uitdagingen niet uit de weg, integendeel.

PlusPort

PlusPort LMS Academy is de nr.1 SaaS oplossing voor een stevige Learning & Development HR strategie!
Leren, organiseren, certificeren, beoordelen en kennisdelen: meer dan 300 bedrijven en opleiders met in totaal meer dan 500.000 professionals ontwikkelen zich dagelijks via het PlusPort platform. Modulair opgebouwd met planning van opleidingen, e-learning, certificering, PE-punten en talent- & performance management. Met uitgebreide managementrapportages en dashboards en een moderne userinterface. Met apps voor iOS, Android en Windows! PlusPort Academy voldoet aan de hoogste standaarden op gebied van data security en wordt wereldwijd onder strikte SLA geleverd. En natuurlijk naadloos te koppelen aan ADP Workforce voor volledige integratie van uw HR data! Samen met ADP is een standaard webservice ontwikkeld die een naadloze aansluiting van en naar ADP Workforce garandeert.
Meer weten? PlusPort.com.