Strategische Partners

Hoogwaardige uitbreiding

Onder strategisch partners verstaan wij door ADP geselecteerde partijen die zorgen voor een structurele en kwalitatief hoogwaardige uitbreiding van onze dienstverlening, in de vorm van techniek, service of kennis.

 
AON

Aon, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten.
In Nederland heeft Aon 10 vestigingen met 1.900 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 600 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 62.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE).

 
 

Connexys is Nederlands marktleider in het bieden van oplossingen om talent te vinden, selecteren en binden.
Sinds 2001 innoveren wij oplossingen waarmee organisaties in staat zijn slimmer te werven, te matchen maar ook om kandidaten te delen met bedrijven waarmee wordt samengewerkt. Onze oplossingen worden internationaal toegepast en zijn meertalig beschikbaar. De laatste jaren is Connexys een full-service bureau geworden. Iedere resource- of recruitmentuitdaging kunnen we ondersteunen. Onze Werken-bij sites zijn state-of-the-art en voldoen aan de laatste standaarden. Bedrijven helpen wij met werven maar ook met het zo goed mogelijk laten uitstromen van medewerkers. Dat ons vak in beweging is, is overduidelijk. Wij krijgen energie van het oplossen van resource vraagstukken, hoe complex deze ook zijn.

 
 
Qlikview

Qlickview is marktleider in Business Discovery, oftewel user-driven Business Intelligence (BI). Dankzij QlikTech’s pioniersrol in in-memory associatieve zoektechnologie staat het bedrijf aan de basis van self-service BI.
Hierdoor zijn gebruikers in staat informatie vrij te onderzoeken en analyseren, zonder tegen de beperkingen van vooraf vastgestelde verdiepingsvragen aan te lopen. Het QlikView Business Discovery Platform slaat hierbij een brug tussen traditionele BI-oplossingen en ontoereikende spreadsheet toepassingen. Het app-gestuurde model van QlikView werkt naadloos samen met bestaande BI-applicaties en biedt gebruikers een ultieme mobiele ervaring en uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden.

 
 

Solipsis; Comfort Class in ICT
Solipsis ontwikkelt sinds 1990 managementinformatiesystemen. Onze gecertificeerde en kundige consultants zorgen dat projecten tot een succesvol eindresultaat worden gebracht. Als een van Qliks eerste partners en als partner van ADP in Nederland kennen we zowel QlikView als R&A door en door. Solipsis biedt zo een complete service. Het koppelen van R&A aan bijvoorbeeld financiële gegevens levert u waardevolle stuurinformatie op. Door de integrale aanpak van Solipsis is ook het koppelen met andere binnen de organisatie bestaande bronsystemen binnen handbereik. Wat past uw organisatie het beste? Wilt u meer weten? www.solipsis.nl of neem contact op voor een praktisch advies op maat.