Samenwerkende partners

Complementaire dienstverlening

Onder samenwerkend partners verstaan wij partijen die complementaire dienstverlening bieden en/of waarbij gezamenlijk gewerkt is (en wordt) aan de onderlinge koppeling van de systemen van ADP en de partner. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tijdregistratie-, clientvolg-, talentmanagement- en Werving & Selectie systemen.

 
Alympus

Aenova Software, maakt werken makkelijker én leuker
Aenova is een volledig onafhankelijk, zo'n 20 enthousiaste collega’s tellend en sinds 1992 vanuit kennisstad Delft opererend software bedrijf. Meer dan 250 organisaties en 200.000 personen maken dagelijks naar volle tevredenheid gebruik van haar software.

Aenova levert software oplossingen die het werk leuker én makkelijker maken. Zoals TimEnterprise, een uitgebreid softwarepakket dat organisaties helpt bij het slim en effectief plannen en sturen van arbeidstijd. Ook levert Aenova TotalMobile: een app platform dat aansluit op ieder backoffice systeem en het mogelijk maakt om er mobiel mee te werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat. En de nieuwste oplossing van TotalMobile is Optimise, die het maken van resourceplanningen automatiseert en de meest optimale planning voor medewerker en organisatie genereert.

Aenova gelooft dat het sturen op resultaat succesvol samengaat met de vrijheid die medewerkers van nu vragen. Met haar software schept ze orde in de chaotisch omgeving van flexibel en mobiel werken. Zo versterken organisaties hun marktpositie en zijn medewerkers gelukkiger en productiever.
Meer weten? www.aenova.nl .

 
 
Alympus

Alympus is een gespecialiseerd bureau dat verschillende diensten en producten levert op het gebied van HR en Payroll, te weten:

  • Interim Management;
  • Abonnement Alymp@s (combinatie met ADP);
  • Werving & Selectie;
  • Inzetbaarheidsmonitor (webbased managementtool);
  • MedewerkerTevredenheidsOnderzoek

Met een landelijke dekking van adviseurs, is Alympus in staat om op ieder gewenst niveau en in verschillende branches te acteren.
Meer weten? www.alympus.nl  | 023 557 41 92 | info@alympus.nl

 
 
Atimo ®

Atimo ® is gespecialiseerd in urenmanagementsystemen: Tijdregistratie, werkorderregistratie, planning, urenverantwoording op projecten, toegangscontrole en datacollectie.
Onze drive is om organisaties en medewerkers optimaal te ondersteunen bij het plannen, registreren, organiseren en calculeren van werktijden- en uren. Zodat er zoveel mogelijk tijd voor organisaties en medewerkers zelf overblijft om zich bezig te houden met hun kernproducten- of dienstverlening. Als adviseur, leverancier en producent van urenmanagementsystemen staan wij voor een fullservice aanpak. Daarnaast bieden wij volledige ondersteuning bestaande uit consultancy, een eigen technische dienst en helpdesk en praktische Time-Wize® trainingen.
Meer weten? www.atimo.nl.

 
 
ATPS B.V.

ATPS B.V. is een succesvolle ICT onderneming gevestigd in Ede en opgericht in 1997. Wij ontwikkelen met een team van enthousiaste medewerkers het geïntegreerde tijdregistratie-, personeelsplanning- en toegangscontrole systeem PC-Time®.

ATPS is marktleider in Nederland en richt zich daarnaast op België, Engeland en Duitsland. Inmiddels hebben ruim 1200 organisaties de keuze voor onze oplossing gemaakt. Kennis, kwaliteit, betrouwbaarheid en een duidelijke visie zijn de belangrijkste pijlers voor ons succes.
Meer weten? www.atps.nl.

 
 
Atrea Systemen

Atrea Systemen is gespecialiseerd in systemen voor urenmanagement: Tijdregistratie, Activiteiten/order/projecten registratie, Afwezigheidsplanning, Toegangscontrole en Bezoekersregistratie.
Wij zijn al jaren de toonaangevende leverancier van workforce management systemen in Nederland. Meer dan 600 klanten maken gebruik van onze systemen. Van kleine tot grote, beursgenoteerde ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profit organisaties. Wij bieden onze klanten dan ook meer dan alleen de mogelijkheid werktijden te beheren of toegang te controleren. Zo bevat onze huidige generatie systemen functionaliteit voor planning , Employee Self Service (ESS) en locatie signalering. Bovendien zijn onze producten prima te koppelen aan bestaande systemen voor salarisverwerking, personeelsinformatie en Enterprise Resource Planning (ERP).
Meer weten? www.atrea.nl

 
 
Ayton

Ayton biedt zowel het advies als de software om te komen tot efficiënte en effectieve personeelsinzet, desgewenst volledig geïntegreerd met Cliëntplanning of Kindplanning.
Ayton bedenkt al ruim 15 jaar oplossingen voor planningsprocessen in de sectoren Zorg, Welzijn en Kinderopvang. Hieraan ligt een unieke visie ten grondslag; de inzet van medewerkers, het aanbod, beweegt mee met de vraag, met een uitgekiende flexibilisering van de personeelsinzet als basisprincipe. Die visie is verankerd in de Ayton software. Er zijn meerdere integraties ten behoeve van medewerker- en salarisgegevens met ADP operationeel.

 
 
Bodet Nederland B.V.

Bodet Nederland B.V. uit Den Haag heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het leveren en onderhouden van moderne oplossingen voor:

  • tijd- en werkorderregistratie, uitbreidbaar met diverse modules zoals Kelio Mobile voor iPhone/smartPhone;
  • personeels- of activiteitenplanning en
  • toegangscontrole.

Onze software en hardware komt uit eigen fabriek. Europees gezien een marktleider met 650 medewerkers en meer dan 20.000 installaties. Wij bieden onze systemen ook in SaaS/Cloud aan.
Meer weten? www.tijdregistratie.nl.

 
 
Declaree

Declaree is een online applicatie om digitaal declaraties, reiskosten en andersoortige vergoedingen te registreren. Medewerkers doen dit via (native) mobiele applicaties, waarmee de onkosten direct gedigitaliseerd worden op het moment van ontvangst. Het is niet meer nodig bonnen op scanners te digitaliseren, of papieren declaratieformulieren in te vullen. De applicatie is eenvoudig te koppelen aan het salarispakket. Op deze manier wordt veel tijd en geld bespaard in het onkosten-declaratieproces. Het proces wordt snel en inzichtelijk, en de kosten beheersbaar.

 
 
DocControl

DocControl brengt uw informatie efficiënt en veilig op de juiste locatie in Workforce.
Was dit voorheen een arbeids-intensieve klus, nu bent u in een paar stappen klaar. U bespaart hiermee zeer kostbare tijd. Samen met ADP hebben wij een unieke integratie op het gebied van scanning (merk onafhankelijk), digitale documenten, mailarchivering en tablets/smartphones middels een App met Workforce voor u ontwikkeld.
Meer weten? www.doccontrol.nl/nl/doc2pview

 
 

Dyflexis - Planning Software.
Dyflexis is hét complete personeelssysteem: personeelsplanning software met geïntegreerde urenregistratie, eventueel gekoppeld aan onze prikklok met vingerafdruk, de Rex-o-Matic. Wij geloven in professionele en innovatieve software, die de gebruiker in één keer begrijpt. Daarom geven wij ook met een gerust hart gratis ondersteuning. Of u nu een bedrijf heeft met tien man personeel of een keten met meerdere vestigingen, Dyflexis stroomlijnt uw bedrijf en helpt u te besparen op de personeelskosten.
Meer weten? www.dyflexis.nl

 
 
Emergo Systems

Emergo Systems is leverancier van COMPAS, standaardsoftware voor de uitvoering van de Participatiewet, Wet Sociale Werkvoorziening en Werk & Inkomen.
Met 63% marktaandeel is Emergo Systems marktleider in de Sociale Werkvoorziening. Met ADP onderhoudt Emergo Systems een jarenlange intensieve samenwerking. Binnen de Sociale Werkvoorziening bedienen we 30 gezamenlijke klanten. Met deze samenwerking kunnen we éénmalige vastlegging van personeels- en salarisgegevens garanderen. COMPAS beschikt over koppelingen met ADP Pion, ADP Perman en ADP Workforce.

 
 
e - Progress

e - Progress is een webbased systeem voor Talentmanagement dat medewerkers en leidinggevenden helpt bij het voorbereiden, voeren en vastleggen van gesprekken over performance, ontwikkeling en loopbaan.
Deze software is modulair opgebouwd, wordt op maat ingericht conform de eigen HR-cyclus en terminologie en heeft een automatische koppeling met de ADP-software. De managementinformatie biedt inzicht in de kwaliteit van gesprekken en beoordelingen en ondersteunt ook de relatie met beloning, feedback en strategische personeelsplanning. e-Progress als bedrijf is een onafhankelijke ontwikkelaar van HR-software en 'best of breed' op haar terrein.

 
 
Flexiq

De pensioen- en verzekeringsbranche verandert. Wet- en regelgeving, politieke, economische en maatschappelijke invloeden veroorzaken veel turbulentie.
In het bedrijfsleven draait alles om kracht: menskracht, denkkracht, veranderkracht, inlevingskracht, durfkracht, communicatiekracht en kracht om door te pakken. Kracht van binnen èn kracht van buiten. Flexiq biedt de ultieme externe krachten om orde te scheppen in de chaos. Onze ambitie is een oplossing te bieden voor alle pensioenproblemen binnen uw administratie. Altijd gepassioneerd, ondernemend en uitdagend. Dat is Flexiq.

 
 
InterimWorX Salarisadministrateurs

InterimWorX Salarisadministrateurs specialiseert zich in de bemiddeling van tijdelijke en vaste professionals binnen de vakgebieden Salarisadministratie en HRM.
Wij zijn professioneel, landelijk actief, flexibel en hebben bovengemiddelde aandacht voor de persoonlijke wensen van kandidaten en opdrachtgevers. Wij bemiddelen professionals van junior tot senior niveau waarbij voorop staat dat wij elke kandidaat persoonlijk kennen. Onze lijnen met opdrachtgevers en kandidaten zijn kort en we schakelen snel. InterimWorX is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft daarmee het SNA-keurmerk.

 
 
Monaco

Monaco is het breedste programma voor personeelsplanning in de markt. Circa 70.000 gebruikers maken dagelijks gebruik van haar oplossingen voor dienstroosterplanning, flexplanning, werkplekplanning en capaciteitsplanning.
MONACO wordt gebruikt binnen o.a. zorg en welzijn, transport, leisure en retail. MONACO en ADP hebben gezamenlijke standaard koppelingen voor personeel, salaris en verzuim.
Meer weten? www.monacoplanning.nl of bel 076 720 02 00

 
 
ORTEC

ORTEC is een van de grootste aanbieders van geavanceerde optimalisatie-oplossingen voor planning.
De ORTEC producten en diensten leiden tot een optimale rit- en routeplanning, belading van voertuigen en pallets, personeelsinzet, vraagvoorspelling, logistieke netwerkplanning en magazijn beheer. ORTEC biedt zowel stand-alone, alsook maatwerk en SAP®-gecertificeerde oplossingen, ondersteund door strategische partners. ORTEC heeft meer dan 1750 klanten wereldwijd, 700 werknemers en verschillende kantoren in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en de Pacifische regio.

 
 

PlusPort LMS Academy is de nr.1 SaaS oplossing voor een stevige Learning & Development HR strategie!
Leren, organiseren, certificeren, beoordelen en kennisdelen: meer dan 300 bedrijven en opleiders met in totaal meer dan 500.000 professionals ontwikkelen zich dagelijks via het PlusPort platform. In te richten als Corporate Academy voor middelgrote en grote organisaties of als volledige opleidingsplanner met webshop voor Opleidingsinstituten. Modulair opgebouwd met planning van opleidingen, e-learning, certificering, PE-punten en talent- & performance management. Met uitgebreide managementrapportages en dashboards en een moderne userinterface. Met apps voor iOS, Android en Windows! PlusPort Academy voldoet aan de hoogste standaarden op gebied van data security en wordt wereldwijd onder strikte SLA geleverd. En natuurlijk naadloos te koppelen aan ADP Workforce voor volledige integratie van uw HR data! Samen met ADP is een standaard webservice ontwikkeld die een naadloze aansluiting van en naar ADP Workforce garandeert.
Meer weten? PlusPort.com.

 
 
Poolmanager®

Poolmanager® is een gebruiksvriendelijk en kostenbesparend personeelsinformatiesysteem voor flexibele planning, communicatie en online tijdregistratie. Wij ondersteunen organisaties bij alle mogelijke processen van zelfroostering, automatisch roosteren, online urenregistratie tot strategische personeelsplanning. Alle relevante informatie over de werknemer, contracturen, financiële gegevens, beschikbaarheden, functies, afdelingen en opdrachtgevers, wordt transparant vastgelegd. Poolmanager® wordt gebruikt door stadions, evenementlocaties, theaters, attractieparken, uitzendbureaus, thuiszorgorganisaties, cateraars, beveiligingsbedrijven, productiebedrijven en distributiecentra door heel Nederland.
Meer info? www.poolmanager.eu of bel met 010-2133080

 
 
Softbrick

Softbrick ontwikkelt en levert al 20 jaar Workforce Management software. Wij bieden oplossingen voor personeelsplanning, normeren & budgetteren, tijdregistratie en toegangscontrole.
Organisaties kunnen bij Softbrick terecht voor een totaaloplossing voor Workforce Management die concernbreed en internationaal kan worden ingezet. Softbrick zorgt ervoor dat bedrijven hun belangrijkste kostenpost - personeel - kunnen beheren, verlagen en voor altijd kunnen beheersen. Het resultaat: inzicht in tijd - rendement uit arbeid.

 
 
Timetell

Timetell is een succesvolle en betrouwbare ICT organisatie, die zich sinds 1992 bezig houdt met Tijdregistratie en Planning.
In deze markt nemen we met 500 klanten 80.000 gebruikers een prominente positie in. Behalve in Nederland zijn we ook actief in België, Engeland, Zweden en binnenkort in Duitsland. Dus ook voor internationale organisaties met vestigingen in verschillende landen is TimeTell een partner. We leveren complete oplossingen, die kunnen bestaan uit software, klokken, cursussen, consultancy en helpdesk. De software wordt in eigen beheer in Nederland ontwikkeld. Er zijn vier software varianten: TimeTell App, TimeTell Cloud, TimeTell Professional en TimePlan.