Referral Partners
écht samenwerken
voor uw klanten.

U gunt uw klanten - en uzelf - toch het beste?

Als accountant of financieel adviseur biedt u uw klanten waardevol advies en praktische ondersteuning. Maar de salaris- en personeelsadministratie is voor u onrendabel, tijdrovend en foutgevoelig. Bovendien verandert uw vakgebied drastisch. Met ADP als partner biedt u uw klanten de beste payroll, terwijl ú zich richt op het ontwikkelen van uw core business, uw dienstverlening en uw klantenkring. Een win-winsituatie!

 

Méér dan doorverwijzen alleen

Met het ADP Accountancy Partner Programma blijven uw klanten ook úw klanten. U houdt altijd inzicht in al uw klantgegevens. Ondertussen verzorgen de experts van ADP de salarisadministratie voor uw klanten. Ook faciliteren we u met ons volledig op het MKB gerichte online portal. Zo beschikt u als partner over meer tijd, kennis en tools om uw dienstverlening te ontwikkelen. Dat noemen wij ‘samen slim en succesvol’.

 

Investeer 3 minuten in uw toekomst

Op onze website accountancy.adp.nl vindt u meer informatie en natuurlijk onze video. In hooguit 3 minuten ziet u hoe een partnership met ADP u méér tijd en bovendien minder risico, meer kennis, meer inzicht en nieuwe verdienmodellen oplevert. Neem dus nu de eerste stap en bekijk het Accountancy Partner Programma van ADP.

 

Geen accountant maar wel interesse in ons referral programma?

Ook dan hebben wij mogelijkheden voor een partnership. Neem vrijblijvend contact op met ADP op (010) 459 8911

 
Capita Administrative Services

Capita Administrative Services vormt onderdeel van een internationaal financieel administratiekantoor met vestigingen in Nederland, Engeland, Jersey, Ierland, Luxemburg, Zwitserland. Polen en Hongarije. Capita Administrative Services is onderdeel van Capita plc, een beursgenoteerde onderneming in Engeland.

De dienstverlening van Capita Administrative Services bestaat o.a. uit het administreren van allerlei soorten Nederlandse vennootschappen en het verlenen van juridische en secretariele ondersteuning. Ons cliëntenbestand bestaat uit (grote) MKB bedrijven, internationale bedrijven met Nederlandse vestigingen en vastgoedinvesteerders. Capita Administrative Services B.V. in Amsterdam is een jong en ambitieus kantoor waar de kwaliteit van dienstverlening en persoonlijk contact voorop staan. Iedereen op kantoor is meertalig en goed opgeleid. De kernwaarden zijn kwaliteit, respect en punctualiteit. Graag maken wij ook met u kennis.
Meer weten? www.capitaassetservices.nl of bel naar +31 6 24 10 58 92

 
 
Coadit

Sinds 2000 verricht Coadit financieel-/administratieve diensten voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. U kunt ons zien als een administratie- en advieskantoor "nieuwe stijl". Coadit brengt namelijk een nieuwe formule gebaseerd op online systemen al dan niet in combinatie met een parttime controller voor financieel advies. Met deze innovatieve dienstverlening werd begin 2003 de titel “Jong MKB-er van het jaar” behaald en stond Coadit in 2008 in de BIZZ MKB innovatie Top100.

Coadit levert haar diensten aan starters en (middel-)grote bedrijven in diverse branches, met name in de profit sector. Tot de klantenkring behoren zowel productiebedrijven als dienstverleners. De meeste ondernemers doen vooral zaken met Coadit om een beter financieel inzicht in hun onderneming te krijgen tegen kosten die sterk concurreren met andere aanbieders als accountants en administratiekantoren.
Meer weten? www.coadit.nl of bel naar 026 - 320 31 20
Of lees de referentie van Coadit over ADP