Samenwerken

Preferred partners

Onder preferred partners verstaan wij door ADP geselecteerde partijen met wie ADP een nauwe samenwerking heeft. Selectie vindt plaats op basis van in ieder geval criteria als kwaliteit, klantvriendelijkheid en (vast overeengekomen) levering van diensten of continuïteit. Binnen het partnership streven we continu naar een structurele en optimale aanvulling op of verbinding met elkaars dienstverlening.

 

CV-OK

CV-OK is marktleider op gebied van (pre) employment screening.

CV-OK is marktleider op gebied van (pre) employment screening.
Bij CV-OK bent u verzekerd van een transparant, digitaal screening proces dat snel verloopt en voldoet aan alle eisen op het gebied van compliance.

CK-OK belooft haar klanten het volgende:

  • ontzorgen
  • kwaliteit en zekerheid
  • procesoptimalisatie

Door de inzet van flexibele software kan CV-OK zich aanpassen aan het beleid van de klant, waardoor zowel kleine als grote groepen gescreend kunnen worden tegen lage kosten.

 
 

ExpatTeam

ExpatTeam

ExpatTeam is een Belastingadviesbureau met een focus op services voor Expats en international werkgeverschap.
ExpatTeam is gevestigd in Almere, centraal in Nederland. Het is het eerste Belastingadviesbureau dat een webbased oplossing (ExpatTool) biedt voor het aanvragen van de beschikking voor de 30% -regeling. ExpatTeam is uw betrouwbare specialist op het gebied van de complexe internationale fiscale en sociale wet- en regelgeving rondom werkgeverschap en het in dienst nemen van expats. Heeft u moeite met de complexe fiscale regelgeving? Neem dan contact met ons op via + 31 (0)6 54 958 666 of mail@expatteam.nl

 
 

HR & PayRoll Group

HR & PayRoll Group.

PayRoll Solutions is onderdeel van de HR & PayRoll Group en is specialist op het gebied van salaris met een 360° visie. De HR & PayRoll Group brengt met 30 vaste medewerkers diverse specialismen bij elkaar om synergie te realiseren voor hun klanten. De HR & PayRoll Group bestaat uit de volgende bedrijven en activiteiten: PayRoll Solutions, Finance, HR en een Shared Service Center-oplossing.

 
 

Protime

Protime

Protime is de marktleider op het gebied van tijdregistratie & personeelsplanning. Dankzij een voortdurende focus op innovatie, levert het bedrijf vandaag oplossingen voor Workforce Management in een brede waaier van klanten & sectoren. Zo telt Protime, als enige pan-Europese speler, meer dan 4.000 installaties in Europa en is het een Microsoft Certified Gold Partner. Onlangs heeft Protime hun nieuw product voor projectmatig samenwerking gelanceerd: Protime 360°. Meer weten? www.protime.nl