Business partners

 
 

Aon, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten.
In Nederland heeft Aon 10 vestigingen met 1.900 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 600 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 62.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE).

 
 

PayRoll Solutions is onderdeel van de HR & PayRoll Group en is specialist op het gebied van salaris met een 360° visie. De HR & PayRoll Group brengt met 30 vaste medewerkers diverse specialismen bij elkaar om synergie te realiseren voor hun klanten. De HR & PayRoll Group bestaat uit de volgende bedrijven en activiteiten: PayRoll Solutions, Finance, HR en een Shared Service Center-oplossing.

 
 

Solipsis; Comfort Class in ICT
Solipsis ontwikkelt sinds 1990 managementinformatiesystemen. Onze gecertificeerde en kundige consultants zorgen dat projecten tot een succesvol eindresultaat worden gebracht. Als een van Qliks eerste partners en als partner van ADP in Nederland kennen we zowel QlikView als R&A door en door. Solipsis biedt zo een complete service. Het koppelen van R&A aan bijvoorbeeld financiële gegevens levert u waardevolle stuurinformatie op. Door de integrale aanpak van Solipsis is ook het koppelen met andere binnen de organisatie bestaande bronsystemen binnen handbereik. Wat past uw organisatie het beste? Wilt u meer weten? www.solipsis.nl of neem contact op voor een praktisch advies op maat.