Business Partners

Aon

Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health.
Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing en staat klanten bij als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.

PayRoll Group

PayRoll Solutions is onderdeel van de HR & PayRoll Group en is specialist op het gebied van salaris met een 360° visie. De HR & PayRoll Group brengt met 30 vaste medewerkers diverse specialismen bij elkaar om synergie te realiseren voor hun klanten. De HR & PayRoll Group bestaat uit de volgende bedrijven en activiteiten: PayRoll Solutions, Finance, HR en een Shared Service Center-oplossing.

Solipsis

Comfort Class in ICT

Solipsis ontwikkelt sinds 1990 managementinformatiesystemen. Onze gecertificeerde en kundige consultants zorgen dat projecten tot een succesvol eindresultaat worden gebracht. Als een van Qliks eerste partners en als partner van ADP in Nederland kennen we zowel QlikView als R&A door en door. Solipsis biedt zo een complete service. Het koppelen van R&A aan bijvoorbeeld financiële gegevens levert u waardevolle stuurinformatie op. Door de integrale aanpak van Solipsis is ook het koppelen met andere binnen de organisatie bestaande bronsystemen binnen handbereik. Wat past uw organisatie het beste? Wilt u meer weten? www.solipsis.nl of neem contact op voor een praktisch advies op maat.