Partners van ADP
Synergie
Toegevoegde waarde

Partners van ADP

Het specialisme van ADP ligt op het terrein van HR- en salarisdienstverlening. Het HR-vak is echter zeer breed en heeft vele raakvlakken met andere aandachtsgebieden als Werving & Selectie, Competentiemanagement etc.

 
 

Partnerships

Om onze klanten een goede en complete dienstverlening te bieden heeft ADP diverse partnerships met andere marktpartijen. Dit kan een partnership zijn om een koppeling te bieden tussen de ADP HR-systemen en andere systemen zoals een tijdregistratiesysteem of een roosterprogramma.

Maar dat kan ook een partnership zijn voor aanvullende dienstverlening in de vorm van advisering op basis van de gegevens uit het HR-systeem voor uitvoering van Competentiemanagement, of voor relevante kennis die we via verschillende media aan onze klanten ter beschikking stellen.

ADP Nederland BV werkt samen met diverse leveranciers. Dit zijn leveranciers op het gebied van dienstverlening, kennis, maar ook software leveranciers, bijvoorbeeld voor tijdregistratie, planningsystemen etc. Doel van onze partnerships is altijd om nog meer toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten door koppeling van systemen, specifieke kennis of complementaire dienstverlening.

 
 

Partner worden van ADP?

Levert uw organisatie een dienstverlening die complementair kan zijn met de ADP-dienstverlening? Wordt dan partner van ADP! Neem contact op met: Peter Kodde, Manager Strategic Partnerships (peter.kodde@adp.com)