Een pluim voor ADP!

Jarenlang besteedde WishWish - bekend van cadeaubon de Pluim - de salarisadministratie uit aan de accountant. "Dat betekende voor ons echter wel veel handwerk. Alle reden om vorig jaar op zoek te gaan naar een oplossing die wel aan de eisen van deze tijd zou voldoen," vertelt Martin de Vlaam – HR Manager bij WishWish NL B.V.

Salarisstroken zonder fouten

De eisen: dienstverlening van hoge kwaliteit, minder werk voor de organisatie. "En natuurlijk voor onze mensen een salaris-strook zonder fouten waarbij ook de regelingen direct goed worden toegepast."

Dat is gelukt. De Vlaam: "We hebben ons bij de keuze voor een nieuwe oplossing vooral laten leiden door de prijs/kwaliteitver-houding. Ik kan stellen dat onze keus voor ADP goed is uitgepakt. Niet alleen ging de implementatie bijzonder vlot, vrijwel tegelijk met de overstap naar het nieuwe systeem voegde een andere firma zich bij ons. We hebben direct de nieuwe medewerkers opgenomen in de administratie. Dat ging goed, iets wat zeker bijdraagt aan een professionele uitstraling van onze organisatie, toch ook belangrijk."

Scheelt een dag

Ook het feit dat medewerkers zelf hun gegevens kunnen beheren via ADP Perman ESS en online verlofdagen kunnen aanvragen is van grote toegevoegde waarde. De Vlaam: "Dat soort administratieve zaken kostten me vroeger toch al snel een dag per maand. Nu hoef ik alleen maar te controleren."

Implementatie, jaarwissel en de recente overname trokken natuurlijk een behoorlijke wissel op de organisatie. "Dat is allemaal prima verlopen, maar tot op heden ontbrak daardoor de tijd om met Rapportage en Analyse aan de slag te gaan. Dat is de volgende stap!"

Over WishWish

Al sinds 1997 is WishWish gespecialiseerd in cadeaus waarbij waardering en zelf kiezen voorop staan. Het bedrijf (34 werknemers) is bekend van de Pluim, de cadeaubon vól belevenissen waarmee de ontvanger zelf een keuze kan maken: een creatieve workshop, een dagje op het water, paintballen met het hele team of een diner voor twee. De Pluim wordt vaak als kerstpakket verstrekt maar wordt ook door particulieren cadeau gedaan.