Tronox roemt eenvoud ADP Perman

Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk

ADP Perman is een verademing

"Mensen roepen vaak dat ze meer functionaliteit willen. Bij ons was het tegenovergestelde het geval. Wij hebben lang geworsteld met de complexiteit van ons vorige salarispakket. De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van ADP Perman is een verademing," aldus Accounting Coördinator/Projectleider Ria Peters van Tronox Pigments (Holland).

 

Goede timing

Tot eind vorig jaar werkte Tronox Pigments (Holland) met Loga van (CMG) Logica. "Een zeer uitgebreide salarisoplossing, waarmee we ruim anderhalf jaar hebben geworsteld. En toen waren we eigenlijk nog niet tevreden," vertelt Ria. "Onze kennismaking met ADP Perman kwam dan ook precies op het juiste moment. We waren direct enthousiast over de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van deze oplossing."

 

Hard gewerkt

Om de overstap naar ADP Perman tijdig gereed te hebben, is er heel hard gewerkt door Ria en haar collega's van Payroll & HR.

"In de maanden december en januari is er vooral door onze salarisadministrateurs flink aangepakt om de gewenste planning te halen. Gelukkig verliep de samenwerking met ADP daarbij goed. Onze vaste contactpersoon en begeleider bij ADP was altijd telefonisch te bereiken als wij vragen hadden of ergens op vastliepen. Het is bij een project als dit erg belangrijk om de voortgang erin te houden."

Ria en haar collega's zijn erg tevreden over ADP Perman. "Op dit moment doen we alleen nog de salarisadministratie met ADP Perman, maar in de toekomst hopen we meer modules te gaan gebruiken waaronder de ziekteverzuimmodule. Ik vind het echt een pré  dat het een webbased applicatie is. Zo is het enerzijds voor onze medewerkers een voordeel dat ze tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen werken. Anderzijds kan ADP onderhoud, beheer en updates op afstand verzorgen. Specialisten op locatie zijn daarvoor niet meer nodig."

"Een andere belangrijke meerwaarde van ADP Perman is de module Voorcheck Web. Een perfecte tool om vooraf helemaal zeker te zijn van een goede definitieve salarisrun. Dat werkt wel zo efficiënt en kan bovendien veel onnodig werk en kosten voorkomen."

 

Gedegen partner

Niets dan lof dus over de overstap naar ADP Perman. "Maar niet alleen dat," vindt Ria. "Ook de samenwerking met ADP bevalt ons uitstekend. Het kennisniveau van de medewerkers met wie wij te maken hebben is hoog. Ook de Helpdesk is altijd vriendelijk en behulpzaam en levert snel de benodigde kennis. Als onze salarisadministrateurs vragen hebben of tegen een probleem aanlopen, staan ze meestal met de rug tegen de muur. Het tijdschema is immers heilig en moet gehaald worden. Dat begrijpen ze bij ADP als geen ander. Onze vragen worden altijd direct beantwoord; wat kun je je dan nog meer wensen? Wij hopen nog jaren met ADP zaken te blijven doen!"

 

Tronox Pigments Holland

Tronox is een titaandioxyde-fabriek opgericht in 1960. In 1989 is het sulfaatproces omgezet in een chlorideproces. Wereldwijd heeft Tronox strategisch geplaatste locaties om de belangrijkste wereldmarkten te dienen. In Amerika is dat Hamilton Mississippi, in Europa Botlek en in Australië Perth. Titaandioxyde (TiO2) wordt vooral gebruikt in de verf-, papieren plasticindustrie en voor het wit en ondoorschijnend maken van diverse andere producten. De Nederlandse vestiging van Tronox heeft circa 250 werknemers.