Prettig om te weten dat de salarisadministratie gegarandeerd doorloopt

Nissan Motor Parts Center BV (NMPC) had, na het wegvallen van één van de medewerkers op de afdeling Human Resources, direct behoefte aan een ervaren kracht die ook met de bestaande ADP-systemen overweg zou kunnen.

"Het ging dan niet om een full time functie", vertelt Jolanda Gnirrep, Section Manager HR van NMPC. "Dat was dus lastig, maar sinds 2008 komt er een ADP consultant een dag per week bij ons op kantoor." De salarisadministratie voor de in totaal 320 medewerkers van de werkmaatschappijen van Nissan Motor Parts Center B.V. en Nissan Forklift Europe B.V. loopt op deze wijze prima.

Efficiënter

Jolanda Gnirrep: “Ik vind het vooral ideaal dat we zelf niet perse alle wijzigingen op het gebied van wet-en regelgeving hoeven bij te houden. Ook constateer ik dat we op deze wijze efficiënter kunnen werken ten opzichte van de eerdere situatie. De taken zijn opnieuw verdeeld en we hebben ook meer structuur in de werkzaamheden aangebracht. “

Het is hard doorwerken op de afdeling. Jolanda Gnirrep: "Ook daarom is het zo belangrijk om te weten dat de salarisadministratie gegarandeerd doorloopt, want ADP moet in geval van uitval door ziekte of andere oorzaken natuurlijk voor vervanging zorgen. Dat is een prettig gevoel.”

Innovatie

Nissan behoort tot de grootste autofabrikanten ter wereld en wereldwijd werken bij Nissan ruim 120.000 medewerkers. NMPC is een van de modernste distributiecentra van Europa. Vanuit Amsterdam zorgen wij ervoor dat de bijna vier miljoen Europese Nissan-autorijders via de importeurs en dealers tijdig van de juiste onderdelen en accessoires worden voorzien. NMPC is winnaar van de AWVN Sociale Innovatie Award 2009. Zie ook www.nissanheftruck.nl