ADP iHCM moet ons verder brengen in ons succes

Bij Mastervolt, mondiaal werkend leverancier van energie-systemen voor onder meer de scheepvaart, draait alles om innovatie.

Uitdaging HR

"De uitdaging voor HR is dan ook om aansluiting te houden bij onze business strategie", vindt directeur Ton de Winter. "De ontwikkeling van onze hoogwaardige producten vraagt om hoogopgeleide medewerkers en die zijn schaars. We zijn constant bezig met de beste mensen uit de markt te halen en om onze mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen."

Talentmanagement

De keuze voor ADP iHCM, de nieuwe totaaloplossing voor HR die talentmanagement met HR- en salarisadministratie integreert, blijkt voor Mastervolt een logische stap.

"Ons kantoor in Amerika werkt met een performancemanagement systeem. Dat vinden we terug in ADP® iHCM, stelt HR-directeur Olga Horstman. "Je kunt je HR-processen makkelijk kwijt. Het werkt heerlijk eenvoudig en door de cloudtechnologie heb je geen zorgen over functioneel beheer. Handig is ook dat medewerkers en managers zelf met het systeem aan de slag kunnen. Ja, dit is wat je in je hoofd hebt."

De keus om als allereerste klant aan de slag te gaan met ADP® iHCM was dan ook snel gemaakt. Olga Horstman: "Mastervolt ontwikkelt zelf voortdurend nieuwe producten. Dus dit past bij ons. We vinden het leuk om de eerste klant te zijn."

Van indiensttreding tot pensionering

ADP® iHCM helpt organisaties eenvoudig de hele loopbaancyclus van medewerkers - van indiensttreding tot pensionering - te beheren. Als wereldwijd Human Capital Management (HCM) totaalplatform ondersteunt dit de lokale HCM-behoeften van veel verschillende landen in Europa, Azië en Latijns-Amerika.

Na de introductie in Nederland volgen ook andere landen. Het systeem, dat gebruikmaakt van cloudtechnologie, helpt HR-professionals de HR-administratie opnieuw vorm te geven. Zo kunnen zij zich volledig richten op het werven, selecteren en managen van het belangrijkste kapitaal van de organisatie: de medewerkers.

Over Mastervolt

Er werken mondiaal zo'n 150 mensen voor Mastervolt, zowel op het hoofdkantoor in Amsterdam als in kleinere teams verspreid over Europa. Mastervolt levert betrouwbare energiesystemen op plekken waar men niet op een conventionele manier elektriciteit kan opwekken of ontvangen.

Research & Development, vooral op het gebied van energievoorziening en elektrische voortstuwing zit in de genen van Mastervolt. Olga Horstman: "Hier combineren we professionaliteit met plezier in ons vak. ADP® iHCM slaagt als het management, medewerkers en HR verder brengt in hun functioneren. Ik reken erop dat ADP® iHCM ons verder gaat brengen in ons succes."