U weet het...
de klant heeft
altijd gelijk

Zakelijke markt

Veel tijdwinst dankzij de self service-mogelijkheden van ADP Workforce »

Om in te spelen op de gevolgen van digitalisering pakt uitgever Noordhoff niet alleen de dienstverlening aan het onderwijs maar ook aan de eigen medewerkers op innovatieve wijze aan. Voor het laatste biedt ADP Workforce uitstekende mogelijkheden.
 

ExpatTool kon passende oplossing bieden »

Henkel is een toonaangevende wereldspeler in zowel de consumenten- als de industriële sector. Bekende merken van Henkel zijn o.a. Persil, Schwarzkopf en Loctite. Het bedrijf met 50.000 werknemers bestaat uit drie onderdelen: Laundry & Home Care (was- en reinigingsproducten), Beauty Care (schoonheids- en verzorgingsproducten) en Adhesive Technologies (kleefstoffen).
 

Woningbeheer Betuwe: Effectiviteit aanzienlijk toegenomen »

Een hoger beveiligingsniveau, veel minder handelingen en meer mogelijkheden. Dat verwachtte Paul van den Akker van Stichting Woningbeheer Betuwe van een nieuw salarissysteem. "En dat hebben we ook gevonden in onze samenwerking met ADP. We werken nu met een stevig, goed pakket waarmee we weer een hele tijd vooruit kunnen."
 

WishWish: ADP verdient een Pluim »

Jarenlang besteedde WishWish – bekend van cadeaubon de Pluim – de salarisadministratie uit aan de accountant.
 

UWV: Op ADP hoeven we nooit te wachten »

Met bijna 20.000 werknemers (ruim 16.500 fte's) behoort UWV tot de grotere werkgevers van Nederland. ADP verzorgt voor de UWV- medewerkers in heel Nederland al jaren de salarisverwerking
 

VODW: We kunnen beter reageren op medewerkersvragen »

Ons streven was om efficiënter en goedkoper te gaan werken. Dat is gelukt. Door de samenwerking met ADP Managed Services kunnen we nu ook nog een hoger serviceniveau bieden aan onze medewerkers.
 

WE Fashion werkt met ADP Managed Services Personeels Administratie (MSPA) »

WE Fashion wilde een slag maken op het gebied van efficiency en continuïteit en koos voor uitbesteding - 'wij noemen het outtasking' - van de personeelsadministratie naar ADP. De afdeling wint daardoor ruimte voor de proactieve, servicegerichte HR-taken en bespaart op termijn 0,6 fte.
 

Van Leeuwen Buizen: ADP Workforce ondersteunt onze HR Transformatie »

De afdeling P&O van Van Leeuwen Buizen regelt vanuit het hoofdkantoor in Zwijndrecht alles rond personeel en salaris voor de in totaal 450 medewerkers in Zwijndrecht, Deventer en Beesd. De salarissen worden al vele jaren verwerkt door ADP.
 

Unisys produceert veel salarisstroken met kleine afdeling »

Willem van Duijkeren is Payroll Manager bij Unisys en in die functie verantwoordelijk voor de tijdige en foutloze betaling van zo'n 600 salarissen per maand. Salarissen die zijn verdeeld over diverse Unisys-entiteiten,
 

Tronox roemt eenvoud ADP Perman »

"Mensen roepen vaak dat ze meer functionaliteit willen. Bij ons was het tegenovergestelde het geval. Wij hebben lang geworsteld met de complexiteit van ons vorige salarispakket. De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van ADP Perman is een verademing
 

Triangel Groep Proactieve informatievoorziening door Rapportage & Analyse »

De Triangel Groep houdt zich bezig met financieel advies aan particulieren en ondernemingen, vermogensbegeleiding en accountancy. Daarnaast is er het bedrijfsonderdeel ABS; deze letters staan voor Arbeidsvoorwaarden Beheer en Support, een activiteit die volledig is gericht op ondernemers in het MKB tot circa 350 medewerkers.
 

Seven Stars: "Alles een stuk efficiënter geregeld met ADP" »

Het laatste jaar wist de onderneming uit Zwolle haar omzet zelfs te verdubbelen. Om deze groei ook intern te kunnen stroomlijnen, ging Seven Stars op zoek naar een professionele partner voor haar salarisverwerking. Die werd gevonden in ADP.
 

Theuma: Met ADP Perman al onze wensen gerealiseerd »

"Ik heb echt heel weinig stress van deze overschakeling gehad. Natuurlijk zit er altijd wat extra werk aan voor de P&O-er. Maar dat is niet zo erg. En ik kan wel zeggen dat al onze wensen gerealiseerd zijn."
 

Starwood Hotels: "inhoudelijke kennis en proactieve samenwerking" »

Nu de wereldwijde economie weer aantrekt, profiteert ook de hotelsector. Al vijf kwartalen op rij laat de sector groei zien. "De groei zit er weer in en wij hebben niks te klagen," vertelt Marieke Bos, Paymaster van de Starwood Amsterdam Hotels; Hotel Pulitzer en Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center.
 

HR-systeem moet met ons mee kunnen groeien »

Niet minder dan 13 acquisities sinds 2007. Bij SPIE Nederland zijn drukte en dynamiek nooit ver weg en dat geldt zeker voor de HR-afdeling. HR-directeur Terry Troost stelt dan ook hoge eisen aan het HR-systeem.
 

Software ONE: een oplossing die meegroeit »

Onze medewerkers zijn allemaal wel eens ziek, willen vrije dagen en rekenen erop dat elke maand netjes hun salaris wordt gestort. Inclusief commissies en bonussen.
 

Sime Darby Unimills omarmt ADP Perman »

"Met ADP Perman kunnen we vooral veel sneller werken", vindt salarisadministrateur Martin Luijendijk van Sime Darby Unimills B.V.
 

Saint Gobain: Effiënter werken en HR processen stroomlijnen met ADP Workforce »

Steeds meer bedrijven in de bouw zetten maximaal in op efficiënter werken en een betere stroomlijning van ondersteunende processen. Met deze gedachte is in 2009 het Shared Service Center van Saint-Gobain opgericht en gevestigd in Breda.
 

RAB Groep beperkt administratieve lasten met ADP »

Het is druk bij de afdeling Personeel en Organisatie van RAB Groep, vooral bekend van de bouwmarkten Gamma en Karwei. Een team van 4 medewerkers verzorgt de complete personeels- en salarisadministratie.
 

ADP's HRM-oplossing biedt meer managementinformatie »

Bij Plus Retail zijn de HRM-activiteiten in de loop der jaren sterk gegroeid.
 

Mastervolt: ADP iHCM moet ons verder brengen in ons succes »

Bij Mastervolt, mondiaal werkend leverancier van energie-systemen voor onder meer de scheepvaart, draait alles om innovatie.
 

OV-specialist Perdis koppelt aan ADP »

De huidige positie van ADP in de OpenbaarVervoer-markt wordt sinds kort versterkt door de samenwerking met het Duitse id systeme GmbH. Deze leverancier van tijdmanagementsysteem PERDIS werkt al geruime tijd voor de meeste spelers in deze branche. Recent werd ook een overeenkomst met ADP getekend.
 

Promese werkt nu met ADP Perman »

Groot voordeel van ADP Perman in het dagelijks gebruik is de direct toegankelijke database die altijd up to date is.
 

Nederlands Openluchtmuseum maakt efficiencyslag »

Een unieke combinatie van recreatie, educatie, onderzoek en beheer. Dat is het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Achter de bakstenen muur van het entreegebouw gaat een verrassend breed scala aan activiteiten schuil.
 

Nissan Motor Parts Center »

Nissan Motor Parts Center BV (NMPC) had, na het wegvallen van één van de medewerkers op de afdeling Human Resources, direct behoefte aan een ervaren kracht die ook met de bestaande ADP-systemen overweg zou kunnen.
 

Leaseplan: Sneller werken na vlotte overstap - ADP Perman »

De HR-afdeling van LeasePlan Corporation houdt van innovatie. "We zien niet op tegen veranderingen en zijn bereid daar zelf ook de nodige energie in te steken,"
 

Jac Den Dulk: Ik werk al 25 jaar met ADP »

Aan de kade van de vissershaven in Scheveningen, schuin tegenover de visafslag, staat de fabriek van hofleverancier Jac. den Dulk & Zonen. In het haringseizoen worden hier dagelijks tonnen haring gelost, de specialiteit van Den Dulk. Haring die zijn weg vindt naar vele afnemers in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en zelfs de Verenigde Staten.
 

Indaver: Verantwoordelijkheden neerleggen waar ze horen »

Indaver wilde moderniseren en onder meer gebruik gaan maken van Employee Self Service en Managers Self Service; kortweg ESS/MSS. De keuze voor ADP Workforce lag daarmee voor de hand.
 

Goede deal voor IDTV »

Ook met de continuïteit van de salarisadministratie zit het door deze aanpak wel goed. Een nieuwe kracht kon direct optreden als vervanger toen de vaste salarisadministrateur door ziekte moest uitvallen.
 

Hotel Rozenburg: Geen zorgen, wel optimaal overzicht »

Een gastvrij en comfortabel adres in een bijzondere omgeving. Dat geldt voor Hotel Rozenburg en Hotel Pico. Niet echt groot, wél wereldberoemd! Dat komt door de unieke ligging in het dorp Rozenburg.
 

HMSHost werkt met ADP Workforce »

Als er ergens sprake is van een 24-uurseconomie, dan is het wel op onze nationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol. In 2012 maakten ruim 50 miljoen passagiers dag en nacht gebruik van de vele faciliteiten, waaronder een keur aan horeca-gelegenheden. De eveneens op Schiphol gevestigde organisatie HMSHost is sinds 1967 verantwoordelijk voor de exploitatie van het overgrote deel van deze restaurants en horecapunten.
 

EBS: ADP dacht mee en was pragmatisch. »

Sinds 11 december 2011 verzorgt vervoerder EBS het openbaar busvervoer in een belangrijk deel van Noord-Holland. Het nieuwe Nederlandse openbaar vervoerbedrijf EBS koos voor een vernieuwende aanpak.
 

dutch Flower Group werkt met ADP »

Opererend in een wereldwijd netwerk van leveranciers importeren Green Connect, Rose Connect en OZ Import als leden van de Dutch Flower Group-familie hun specifieke producten en leveren deze aan een breed klantennetwerk.
 

Eaton: ADP is een logische keuze voor ons »

Elke dag opnieuw vragen wereldwijd gerenommeerde bedrijven Eaton om advies bij het oplossen van hun meest complexe problemen op het gebied van powermanagement. Eaton levert producten en oplossingen, die betere prestaties koppelen aan een zuiniger brandstofverbruik en minder uitstoot.
 

Buying 4 Pets: Gemak en zekerheid door uitbesteden »

‘Zelf doen of uitbesteden,' is een overweging die veel organisaties maken als het gaat om de salaris- en personeelsadministratie. Een veelgehoorde opmerking is dat het uitbesteden van processen ervoor zorgt dat medewerkers zich meer op kerntaken kunnen concentreren.
 

Carglass: van uitvoerend HR-afdeling naar Business Partner »

Met 58 service centers verspreid door het land en een omvangrijke vloot mobiele units is Carglass® een bekend gezicht in Nederland. Het grote netwerk van Carglass® en de ruim 600 medewerkers zorgden tot een paar jaar geleden voor uitvoerend werk voor de HR-afdeling op het hoofdkantoor in Son.
 

AON: Meer tijd voor grote HR-thema's »

Aon werd klant van ADP en besloot met ADP Workforce te gaan werken. Een belangrijke doelstelling daarbij was om HR-processen beter en efficiënter te organiseren.
 

Brabants Orkest besteedt salarisadministratie uit »

De hele sores rond salarissen naar ervaren mensen. Een hele zorg minder!
 

Anamet Europe werkt graag met ADP Perman »

“Aan ons lage debiteurennummer kun je zien dat we al heel lang klant zijn bij ADP. En dat is niet voor niks,” vertelt Bert van Donge, Financieel manager bij Anamet Europe in Amsterdam. “De oplossingen van ADP werken hier uitstekend. Maar bovenal blinkt ADP uit in het verlenen van service!”