Rotterdam School of Management (RSM)

Rotterdam School of Management BV (RSM) maakt deel uit van de internationale business school van de Erasmus Universiteit Rotterdam en verzorgt met veel succes MBA en Executive Education programma's.

Ervaringen ADP Mobile

“Een aantal van onze medewerkers zijn vaak op business trip om opleidingsprogramma's op te zetten en om studenten te werven”, vertelt Sarina Portillo van de afdeling HR- en salarisadministratie. Samen met collega Michiel Zwart is zij nauw betrokken geweest bij de introductie van ADP Mobile binnen de organisatie. Hun ervaringen.

Handig onderweg

“Alles gaat tegenwoordig met de smartphone of tablet. Heel handig als je niet met een verlofaanvraag hoeft te wachten tot je weer op kantoor bent”, vindt Michiel. “Gewoon prettig dat we onze medewerkers nu met ADP Mobile de mogelijkheid kunnen bieden om plaats onafhankelijk verlof te registreren.”

RSM-medewerkers zijn gewend om digitaal te communiceren. “We hebben een presentatie over ADP Mobile verzorgd en een e-mail met door ADP opgestelde instructies uitgestuurd”, vertelt Sarina. “Dat was voor onze mensen voldoende.” ADP Mobile is bereikbaar via de Mobile Website en via de App voor de iPhone of iPad.

Uiteraard heeft Michiel de nieuwe applicatie zelf ook uitgeprobeerd. “Het wijst zich vanzelf. Weinig aan uit te leggen.” De medewerkers van RSM BV kunnen op deze manier ook hun digitale loonstrook checken.

Aanrader

ADP Mobile, een aanrader voor andere organisaties? “Ja, het is een extra service aan onze medewerkers. Het is wel belangrijk dat je deze hierover goed informeert. Maar aan de invoering zelf heb je als afdeling HR weinig werk é n het werkt. Dus waarom niet?”, besluit Michiel Zwart.

Over RSM BV

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) staat in de top 10 van Europese business scholen qua opleiding en in de top 3 qua onderzoek. RSM biedt baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en onderwijs ter bevordering van excellentie in alle aspecten van management en is gevestigd in de havenstad Rotterdam – een internationaal knooppunt van bedrijvigheid op zakelijk, logistiek en handelsgebied.

RSM's primaire focus ligt op de ontwikkeling van zakelijk leiders en internationale carrières. Met hun innovatieve denkvermogen kunnen zij meewerken aan een duurzame toekomst dankzij een breed aanbod van dynamische bachelor, master, MBA, PhD en executive opleidingen. RSM biedt ook executive opleidingen en alumni diensten aan vanuit de Amsterdamse Zuidas.