Naviva aan de slag met ADP Workforce

Ondersteuning van
HR-processen

Een logische stap na de vernieuwing van onze IT-infrastructuur

De ruim 700 medewerkers van Naviva Kraamzorg krijgen sinds 1 januari 2011 hun salarisstrook van ADP. Naviva werkt daarvoor met ADP Workforce, het geïntegreerde online systeem voor Payroll en HR. De keuze voor een nieuw salaris- en personeelssysteem was een logische stap na de vernieuwing van de IT-infrastructuur in 2009.

 

Uitbesteden salarisverwerking

De samenwerking tussen de beide organisaties tot stand na een zorgvuldig selectietraject dat in juni 2010 werd ingezet. Moederorganisatie Carint Reggeland Groep verzorgde voorheen de salarisdienstverlening. Nu is dus gekozen voor uitbesteding. Bij Naviva draait het om professionaliteit en kwaliteit, vertelt Sales Consultant Martin Keen van ADP.

 

Rapportage & Analyse Loonkosten

Naast uitbesteden van de salarisverwerking aan ADP wordt Workforce ingezet als ondersteuning van de HR-processen. MSS ondersteunt bij Naviva de Poortwachtertrajecten. Inmiddels is men aan de slag met Rapportage & Analyse Loonkosten, met budgetteren en natuurlijk de digitale loonstrook. Na de gebruikelijke hectiek van de omschakeling kan nu rustig gewerkt worden aan uitbreiding met de modules Opleidingen, Competentiemanagement en Werving & Selectie.

 

Over Naviva

Naviva Kraamzorg is een grote en moderne organisatie met een breed pakket aan kraamzorgdiensten. Naviva is werkzaam in Overijssel, een groot deel van Gelderland, het zuiden van Friesland, het zuidwesten van Drenthe en de Noordoostpolder.

Naviva behoort tot de Carint Reggeland Groep (CRG) die daarnaast bestaat uit Carinova, Verian, Zorgaccent, Livio en Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Belangrijke doelstelling is dat cliënten van Naviva voor alles kunnen terugkijken op een plezierige en professionele kraamtijd. Dat lukt: uit evaluatieformulieren blijkt dat ruim 98% tevreden tot zeer tevreden is over de verleende zorg. www.naviva.nl