Ervaringen met ADP Detachering zijn positief

Cyclus, specialist op het gebied van het beheer van de openbare ruimte en afvalbeheer, maakt al weer enige tijd gebruik van Detachering van ADP. Wat was de aanleiding om over te stappen op deze dienstverlening?

Meerdere CAO's

"Belangrijkste overweging is dat we hierdoor de salaris- en pakket kennis niet enkel intern beschikbaar hebben, maar ook bij een partner, die ons op structurele basis ons ondersteunt. Daarmee zijn we minder kwetsbaar en lopen we minder risico", vertelt Hanneke de Bruijn, manager P & O van Cyclus.

Haar ervaringen met ADP Detachering zijn positief: “Het pakket voldoet in ieder geval aan onze minimale vereisten, bijvoorbeeld werken met meerdere CAO's. De service krijgt een ruime voldoende.”

Professionele ondersteuning salarisadministratie

En eigenlijk zou dit wel wat verder mogen gaan: “Ik heb de indruk dat er veel meer mogelijk is.” Het grootste voordeel van uitbesteding van de salarisadministratie is natuurlijk dat het salarisverwerkingsproces soepel en met weinig fouten verloopt. Hanneke de Bruijn: “ De salarisadministrateur van ADP kent het pakket goed en houdt de wijzigingen bij, dat is prettig. Ze kan altijd bijspringen als de druk groot is of we intern even wat minder eigen capaciteit hebben.”

Een aanbeveling waard? “Ja zeker, de medewerkers van ADP zijn professioneel, ze doen er alles aan om ons te adviseren en van goede informatie te voorzien.”

Bij Cyclus, gevestigd te Gouda, werken ca. 180 medewerkers. Zie ook www.cyclusnv.nl