Publieke sector

U weet het...
de klant heeft
altijd gelijk

De publieke sector aan het woord over ADP

Gebruiksvriendelijke HR portal voor de gemeente Rotterdam »

De gemeente Rotterdam wil een moderne en aantrekkelijke werkgever zijn. Een ondersteunend digitaal HR-systeem is hierbij onmisbaar. Na een uitgebreide Europese aanbestedingsprocedure bleek ADP het meest aantrekkelijke aanbod te hebben gedaan. Gekozen is voor het product Workforce in combinatie met de module R&A - ADP Analytics - voor de uitgebreide analysetools.
 

Erasmus Universiteit kiest voor kwaliteit »

De Erasmus Universiteit ging vanuit de behoefte aan kosteneffectiviteit en innovatie op zoek naar de beste oplossing voor salarisverwerking. Dat werd Workforce INT.
 

Gemeente Breda: Modern werkgeverschap kan niet zonder innovatieve e-HRM-oplossing »

Om een bijdrage te kunnen leveren aan de samenwerkingsdoelstellingen in West-Brabant en om modern werkgeverschap vorm te kunnen geven, ging de gemeente Breda op zoek naar een veelzijdig e- HRM-systeem.
 

UWV: Op ADP hoeven we nooit te wachten »

Met bijna 20.000 werknemers (ruim 16.500 fte's) behoort UWV tot de grotere werkgevers van Nederland. ADP verzorgt voor de UWV-medewerkers in heel Nederland al jaren de salarisverwerking
 

Het Waterschapshuis: Vijftien waterschappen gezamenlijk in e-HRM »

Voor de werkgever minder werk en betere managementoverzichten. Landelijk een harmonisatie van processen die personeelsuitwisselingen, detacheringen en samenwerkingen gemakkelijker maakt. Dat moest het resultaat zijn van het geautomatiseerde systeem waarmee medewerkers van in totaal 14 waterschappen hun personeelszaken zelf kunnen regelen.
 

Gemeente Heerenveen: Snellere processen efficiënter werken »

De wereld om ons heen verandert en wordt steeds sneller en digitaler. Inwoners en werknemers van de gemeente Heerenveen willen steeds meer zaken zelf regelen en minder afhankelijk zijn van de openingstijden van een afdeling Klantenservice.
 

Impact: Nooit meer achter de feiten aan lopen »

IMpact geeft al 65 jaar maatschappelijk invulling aan alles wat met werk te maken heeft in de regio Kampen en Dronten. Bedrijven en organisaties kunnen er terecht voor productiewerkzaamheden en diensten als catering, postbezorging en groenonderhoud.
 

IJsselheem: Papieren HR-informatie stroomlijnen met Doccontrol »

Meer doen met minder is de uitdaging van veel zorginstellingen, die te maken hebben met bezuinigingen en krappere budgetten. Ook voor Woonzorgconcern IJsselheem, de zorgaanbieder voor ouderen in de gemeenten Kampen, Zwartewaterland en Zwolle, is het noodzakelijk om creatief met de beschikbare middelen om te gaan en tijd en geld te besparen.
 

Naviva aan de slag met ADP Workforce »

De ruim 700 medewerkers van Naviva Kraamzorg krijgen sinds 1 januari 2011 hun salarisstrook van ADP. Naviva werkt daarvoor met ADP Workforce, het geïntegreerde online systeem voor Payroll en HR.
 

Rotterdam School of Management (RSM) over ADP »

Rotterdam School of Management BV (RSM) maakt deel uit van de internationale business school van de Erasmus Universiteit Rotterdam en verzorgt met veel succes MBA en Executive Education programma's.
 

Ouwehands Dierenpark Rhenen: Meer dan een kwart eeuw met ADP »

Met een klantrelatie van meer dan een kwart eeuw behoort Ouwehands Dierenpark Rhenen tot de zeer trouwe klanten van ADP.
 

NoordWestGroep focust op de medewerkers »

Hoe help je mensen met een grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt aan het werk? Voor die uitdaging ziet NoordWestGroep zich in de gemeente Steenwijkerland dagelijks gesteld.
 

Hollands Kroon - zelfsturende teams met ADP Workforce »

De nog jonge gemeente Hollands Kroon koos in 2013 voor een andere manier van werken. Binnen vier jaar wil de organisatie bestaan uit zelfstandige en zelfredzame medewerkers die in zelfsturende teams aan de slag zijn.
 

Kinderopvang Het Steigertje - professionaliteit voorop »

Met 115 medewerkers en 5 locaties is kinderdagverblijf Het Steigertje een middelgrote organisatie voor kinderopvang die voor de salarisadministratie gebruikmaakt van de software en service van ADP. Urenregistratie, facturering en de salarissen worden in onze organisatie centraal geregeld.
 

JP van der Bent Stichting - zoveel mogelijk naar de zorg »

Gezond verstand, menselijkheid en zowel de cliënt als de medewerker centraal stellen, leidt al jaren tot tevreden cliënten en medewerkers, laag ziekteverzuim en een financieel gezond plaatje.
 

Goeree Overflakkee - Vier gemeenten, één keuze voor ADP Workforce »

In het kader van de gemeentelijke herindeling zijn per 1 januari 2013 de gemeenten Goedereede, Dirksland, Middelharnis en Oostflakkee en een Sociale Werkvoorziening samengevoegd tot één nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee. De fusie bracht niet alleen de gemeenteambtenaren – soms letterlijk– bij elkaar, maar dwong de organisatie ook tot het maken van keuzes op het gebied van HR-systemen.
 

dnoDOEN over ADP - "Ik kan ze aan hun woord houden" »

‘Meer doen met minder middelen' is voor veel organisaties de uitdaging. Subsidies staan onder druk en de noodzaak om efficiënter te werken groeit. Daarom zijn Stichting DNO (Alkmaar en Hoorn) en Stichting SDNO Den Helder per 1 juli 2011 samengegaan.
 

Cyclus uit Gouda over ADP Detachering »

Cyclus, specialist op het gebied van het beheer van de openbare ruimte en afvalbeheer, maakt al weer enige tijd gebruik van Detachering van ADP. Wat was de aanleiding om over te stappen op deze dienstverlening?
 

Amstelring Wijkzorg: ADP zorgt voor eenvoud »

Amstelring Wijkzorg werkt met kleine, wijkgerichte teams, die zelf de zorg organiseren en de cliënt centraal stellen.
 

Buurtzorg Nederland over ADP - automatisering faciliteert buurtzorgaanpak »

De wijkverpleging is bij uitstek een sector waar opereren in kleine, zelfstandig werkende teams leidt tot meer efficiency, lagere kosten en het belangrijkste van alles: een hogere klanttevredenheid. Dat bewijst Buurtzorg Nederland al een behoorlijk aantal jaren. Automatisering speelt een belangrijke rol bij het faciliteren daarvan. De ‘Buurtzorgaanpak' is inmiddels een begrip en krijgt steeds meer navolging.
 

Brandweer Hollands Midden »

Brandweer Hollands Midden (BHM) werkt vanaf 44 locaties vraaggestuurd en met een duidelijke focus op de primaire HR-processen. Dat stelt hoge eisen aan het HR-management.