Laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

Na tientallen jaren voor grote, gerenommeerde accountantskantoren te hebben gewerkt en enkele jaren zelfstandig in een maatschap te hebben geopereerd, trok Willem van der Kolk in oktober 2006 de stoute schoenen aan.

Duidelijkheid en snelheid

In zijn woonplaats Bergen op Zoom, dichtbij zijn woonhuis, huurde hij een kantoorruimte om zich te gaan richten op lokale MKB-ers en vermogende particulieren. Willem: In mijn laatste functie lag de focus helemaal op Roosendaal, terwijl ik in Bergen op Zoom altijd al heel actief was in het maatschappelijke verkeer. Het lag dus voor de hand om me op mijn woonplaats te gaan richten.

Gedegen organisatie

Toen ik in 2006 de stap maakte om voor mezelf te beginnen, adviseerde mijn broer me om contact op te nemen met ADP. In mijn vorige maatschap hadden we twee mensen die verantwoordelijk waren voor de loonadministratie van onze klanten, maar nu moest ik het zelf gaan doen. In een persoonlijk gesprek hier op kantoor en na een demonstratie was ik overtuigd: de oplossingen van ADP zijn gebruiksvriendelijk en laagdrempelig. Bovendien staat er een gedegen organisatie achter en is ook de ondersteuning uitstekend geregeld.

Tevreden klanten

De eerste twee maanden heb ik mijn eigen loonadministratie verzorgd, om ervaring met ADP op te doen. Vanaf 1 januari 2007 verzorgen we ook de loonadministraties van onze klanten. Daarbij maak ik ook gebruik van Voorcheck en Multipay. Maandelijks produceren we nu zo'n 125 loonstroken naar volle tevredenheid. Onze klanten kiezen daarbij voor gemak: zij geven er de voorkeur aan om zo min mogelijk zelf te doen. Wij verzorgen voor hen dan ook het hele loonadministratietraject. En ik weet dat ze daar tevreden over zijn.

Over Van der Kolk

Van der Kok Belastingadviseurs is een jonge onderneming met veel ervaring. De in Bergen op Zoom gevestigde onderneming is gespecialiseerd in fiscale- en administratieve dienstverlening. Het team staat haar gevarieerde cliëntenbestand terzijde bij belasting- en ondernemingsvraagstukken en het verzorgen van administraties in de breedste betekenis. Van der Kolk Belastingadviseurs onderscheidt zich door persoonlijke aandacht, een flexibele instelling en een proactieve manier van werken. Zie ook www.vdkb.nl