Administrateur Diligentis maakt het verschil door P-Net

Ieke Sonneveldt heeft samen met zijn vrouw Madelon een levendig administratiekantoor met een gevarieerd pakket klanten in de Hoekse Waard, net onder Rotterdam. "Dat loopt van een complex opgezette beheersmaatschappij tot een simpel eenmansbedrijf.” Door de samenwerking met ADP kan snelle en flexibele service worden geboden.

De uitdaging

Het opmaken van de jaarrekening en het verzorgen van de aangiftes vormen het grootste deel van het werk. Sonneveldt: "Voor de meeste van mijn klanten doe ik ook de salarisadministratie, dat hoort er gewoon bij. Het is ook een goede manier om het contact te onderhouden."

Nogal wat administratiekantoren doen de complete salarisverwerking in eigen huis. Sonneveldt: "Daar heb ik ook aan gedacht. Met een simpel softwarepakket, iedereen kent dat wel. Maar dan moet je ook alle wijzigingen in wet- en regelgeving bijhouden. Enig idee hoeveel werk dat is? Dat laat ik graag door ADP doen.” Sonneveldt wil echter ook maximale flexibiliteit bij het verwerken van de salarissen voor zijn klanten.

De actie

Met zijn bureau voor salarisverwerking Diligentis koos hij al in 2006 voor P-NET van ADP. "Het scheelt mij ook veel tijd wanneer ik de salarissen van mijn klanten kan verwerken waar en wanneer mij dat uitkomt. Dat kan dus heel goed 's avonds en in het weekeinde zijn. P-NET biedt mij die mogelijkheid. De loonstroken zijn binnen een half uur na de verwerking online beschikbaar voor de klant. Zo kun je je profileren met een snelle service."

Alle klanten weten dat hun salarissen bij ADP worden verwerkt. "Daar doe ik echt niet moeilijk over. Het is tenslotte ook een garantie voor kwaliteit", lacht hij. Eén van mijn eerste klanten stond erop om met ADP te werken. 'Dan heb ik mijn eerste vinkje van de inspectie al te pakken', vond hij.

Het resultaat

Door P-NET kan Sonneveldt zich zeker onderscheiden van andere administratiekantoren. "Je kunt extra service bieden door, bijvoorbeeld, heel snel de lijst met betaalopdrachten voor de klant beschikbaar te hebben."

Voor een andere grote, internationaal werkende klant speelde het feit dat ADP wereldwijd actief is een belangrijke rol. Voor Diligentis nog meer reden om de zaken via P-NET aan te pakken.

Als pré  wil ik dan ook nog wel de prima aansluiting op ons financiële systeem noemen.  We kunnen ook ADP-oplossingen als een digitaal archief voor salarisstroken en jaaropgaven doorleveren of onze klanten toegang tot de module verlof en verzuim aanbieden. Ieke Sonneveldt, administrateur Diligentis

Ook efficiënter werken?

* verplicht veld

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen