Er wordt door ADP echt naar ons geluisterd

Coadit, een ‘nieuwerwets’ administratiekantoor uit Arnhem, ontzorgt ondernemers met innovatieve dienstverlening. Met ervaren controllers en administratief medewerkers voorziet Coadit haar MKB-klanten van een breed dienstenpakket. Daarnaast verzorgt het de verloning van medewerkers van internationale bedrijven zonder Nederlands (hoofd)kantoor. Hiervoor werkt Coadit samen met ADP.

De uitdaging

Richard Kemperman: “Naast het MKB richten wij ons op internationale klanten die geen kantoor houden in Nederland, maar hier wel vestigingen en werknemers hebben. Voor hen is het vaak niet interessant om een eigen salarisadministrateur aan te nemen. Te complex, risicovol en kostbaar. Samenwerken met ons is vaak een betere keuze. Wij helpen deze klanten met het opzetten van hun Nederlandse administratie, het verzorgen van rapportages, HR-zaken en de salarisadministratie. Hiervoor zochten we een partner van naam en faam, die internationaal communiceert en die alles weet van deze complexe materie.

De actie

“Sinds 2012 werken we met ADP samen. ADP sluit met haar Accountancy Partner Programma in alle opzichten aan bij onze propositie. Omdat ADP ook internationaal zeer goed aangeschreven staat, kregen wij al snel diverse aanvragen van Amerikaanse organisaties. Die mogen we inmiddels tot onze vaste klantenkring rekenen. Wij zijn transparant over onze samenwerking met ADP. De contracten worden dan ook afgesloten tussen onze opdrachtgevers en ADP zelf."

Het resultaat

Richard: “In omvang zijn ADP en Coadit niet te vergelijken, maar qua mentaliteit zie ik veel overeenkomsten. We willen allebei klanten ontzorgen en toegevoegde waarde leveren. Niet alleen wij zijn enthousiast over ADP, ook onze internationale opdrachtgevers zijn zeer tevreden. Samen met ADP leggen wij de puzzel van onze internationale dienstverlening. Deze werkwijze bewijst zich al jaren en is in mijn optiek een belangrijke pijler onder het toekomstig succes voor accountants en financiële dienstverleners. Nu onze rol zo verandert, ligt de nadruk meer dan ooit op het kiezen van de juiste systemen en partners.”

Samen leggen wij de puzzel van onze internationale dienstverlening Richard Kemperman, senior controller / directeur Coadit

VIDEO: Richard Kemperman over zijn ervaringen met ADP