APP Salarissen kan services naadloos afstemmen op de klant

  • Administrateur met specialisatie salarissen
  • Hoge eisen aan flexibiliteit
  • Enthousiast over ADP Online

Een klassieke win-winsituatie!

"Als administratiekantoor dat is gespecialiseerd in het verzorgen van salarisadministraties, is het natuurlijk van het grootste belang dat je alle zaken goed op orde hebt. Voor ons lag de keuze voor ADP dan ook voor de hand,” aldus algemeen directeur Ap Alberda van APP Salarissen. “Toen wij in april 2002 officieel van start gingen met ons bedrijf hebben wij oriëntatiegesprekken gevoerd met vijf leveranciers. De klik met ADP was er meteen. De applicatie waarmee wij werken, P-NET, is subliem. Maar belangrijker nog vinden wij de service die ADP biedt."

24 uur per etmaal inloggen

"Als kleine organisatie is het ideaal dat je 24 uur per etmaal in kunt loggen op ADP Online. Dus als wij op vakantie gaan, nemen we de laptop mee zodat we er altijd voor onze klanten zijn. En ook als je overdag klanten bezoekt, is het prettig als je 's avonds nog even wat werk af kunt maken. Dankzij ADP kunnen wij zeer flexibel naar onze klanten zijn. En dat is precies wat er van ons verwacht wordt. Klanten geloven inmiddels wel dat wij met ADP snel en foutloos salarisstroken kunnen produceren. Maar door onze dienstverlening naadloos af te stemmen op hun wensen, bijvoorbeeld door ze inzicht te geven in een Digitaal Archief, kun je je onderscheiden."

Aangenaam en persoonlijk

"De manier van zakendoen van ADP spreekt ons enorm aan," bevestigt Aps commerciële partner Judith Alberda. "ADP is een grote organisatie, maar dat merk je niet als je met ze werkt. Als ik bel hoef ik nooit lang te wachten en ze weten precies wie ik ben. Prettig ook dat telefonische ondersteuning niet apart in rekening wordt gebracht. Ik ben ervan overtuigd dat wij door de laagdrempeligheid van de helpdesk meer uit de applicaties halen. En daar kunnen onze klanten op hun beurt weer van profiteren. Een klassieke win-winsituatie dus. De aangename en persoonlijke samenwerking met ADP hebben wij ook met onze klanten."

Toegevoegde waarde

Met het oog op de toekomst wil Judith zich nog meer gaan toeleggen op zaken als ziekteverzuim en managementinformatie. "Wat dat betreft heb ik interessante nieuwe mogelijkheden gezien bij ADP. Mogelijkheden die van grote toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten. Wij verwachten dan ook binnen afzienbare tijd medewerkers aan te trekken die het payroll traject gaan verzorgen, zodat wij nog meer aan de advies- en informatiekant kunnen werken. We zien dat daaraan veel behoefte is, zowel bij bestaande als bij startende ondernemingen."

APP Salarissen

APP Salarissen is een compacte en flexibele organisatie, gevestigd in het Brabantse Waalre. APP verzorgt sinds april 2002 de salarisadministratie voor tal van bedrijven in Nederland. Daarnaast levert APP interim kennis, capaciteit en advies op het gebied van salarisverwerking, financiële administratie en HRM. Opdrachtgevers van APP zijn onder andere DGA's en bedrijven in de grafische industrie, metaal, kappersbranche, zeevaart, financiële dienstverlening, zorg en welzijn en onderwijs. Zie ook www.appsalarissen.nl