ADP wint voor het tweede jaar op rij de CIPP International Payroll Service Provider Award

LONDEN, 19 november 2020 – HR- en salarisdienstverlener ADP heeft met succes de positie als marktleider op het gebied van wereldwijde salarisadministratie verdedigd door opnieuw de prestigieuze ‘International Payroll Service Provider of the Year’ te winnen. De prijs werd uitgereikt tijdens The Charted Institute of Payroll Professionals (CIPP) Annual Excellence Awards 2020.

De CIPP Excellence Awards zijn de langstlopende prijzen in de salarisadministratiebranche. De prijzen erkennen de salarisadministratie- en pensioenprofessionals die een belangrijke bijdrage hebben geleverd in de branche. Ondanks sterke concurrentie heeft ADP de prijs voor het tweede jaar op rij gewonnen.

Lees meer (Engelstalig).


Over ADP
Beter manieren bedenken om te werken door middel van geavanceerde producten, eersteklas services en uitzonderlijke ervaringen waarmee mensen hun volledige potentieel kunnen bereiken. HR, talent, timemanagement, secundaire arbeidsvoorwaarden en salarisadministratie. Geïnformeerd door data en ontworpen voor mensen. Lees meer op ADP.com.

ADP, het ADP-logo en Always Designing for People zijn geregistreerd handelsmerken van ADP, inc. Alle overige handels- en service merken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie:

Sterk Werk Communicatie & Contentmarketing
Evi van den Oever, senior consultant
Tel: 06 30 14 14 35 | (010) 456 78 49 06 
E-mail: evi.van.den.oever@sterkwerk.nl