Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

 

ADP-expertise verbindt Human Capital Management met de veranderende wereld om ons heen

Rotterdam, 10 oktober 2017 - ADP®, toonaangevend wereldwijd leverancier van Human Capital Management (HCM) oplossingen, meldt met trots de deelname op 24 en 25 oktober aan het HR Tech World Congres 2017 in Amsterdam. Experts van ADP zijn aanwezig om inzichten en resultaten van het recente baanbrekende onderzoek naar hoe werk verandert met u te delen en u te laten kennismaken met nieuwe (globale) producten en innovaties.

 

Onderzoek: verschillen tussen werknemers en werkgevers

De wereld rondom werk verandert; werknemers eisen meer controle over hun werkende leven, de Europese arbeidsmarkt wordt steeds krapper; technologie verstoort en innoveert op continue basis. Om organisaties te helpen om de veranderingen op het gebied van werk beter te begrijpen, heeft het ADP Research Institute (ADPRI) onlangs het rapport "Hoe werk Verandert 2.0: De ik-versus-ons mentaliteit” gepubliceerd. De resultaten tonen een toenemend verschil in opvattingen tussen werkgevers en werknemers en bieden daardoor inzicht in mogelijkheden om talentmanagementbeleid te verbeteren.

 

Nieuwe oplossingen in een veranderend landschap

HR- professionals moeten er nu, meer dan ooit, voor zorgen dat ze over de juiste talent management tools, -vaardigheden en -processen beschikken. ADP biedt organisaties ondersteuning in een wereld die VOCA is : Volatiel, Onzeker, Complex en Ambigu. Denk aan veranderingen in wetgeving, zoals de GDPR/AVG, en lokale politieke ontwikkelingen. Deze VOCA-beweging toont geen tekenen van vertraging. Organisaties moeten ervoor zorgen dat zij over de juiste-strategieën en –oplossingen op het gebied van Human Capital Management beschikken om hiermee succesvol te kunnen omgaan.

Ook dit jaar zijn we graag aanwezig bij het HR Tech World Congres , aldus Don McGuire, president EMEA. "Dit is een geweldige gelegenheid om enkele van de belangrijkste HR-denkers samen te brengen, en samen de uitdagingen voor HR te bespreken. Dankzij het ADP Research Institute kunnen we een aantal fascinerende inzichten delen. We lanceren ook een aantal spannende nieuwe producten - dus kom kijken!". 

HR Tech World Congres Amsterdam is het trefpunt van toonaangevende visionairs en denkers over de toekomst van werk. In het perspectief van de revolutionair veranderde markt laten deze experts hun licht schijnen over de mogelijkheden die innovatieve HR-strategie organisaties biedt om in te spelen op noodzakelijke veranderingen.

Aanwezige bezoekers kunnen presentaties bijwonen van Arianna Huffington, Sarah Wood, Peter Hinssen, Corinne Vigreux en anderen. Daarnaast zijn o.a. toonaangevende leiders van Airbus, Visa, Uber en Reddit aanwezig. Op 24 en 25 oktober worden in de Amsterdam RAI, verdeeld over drie podia, de meest actuele onderwerpen in HR Tech besproken. Break- out sessies, Think Tanks en Product demo’s helpen de bezoeker (verder) het potentieel van hun medewerkers te benutten.

Voor informatie over innovatieve technologieën, excellente service, product demo’s of een gesprek met een deskundige van ADP, bezoek ons op stand 102.

 

Over ADP Nederland

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal.

Het ADP-logo, ADP en het ADP Research Institute zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, LLC. ADP, A more human resource is een service-merk van ADP, LLC. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. © 2017 ADP, LLC.