Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

 
 

ROTTERDAM - 9 oktober 2017. Medewerkers van de gemeente Rotterdam doen vanaf 1 januari 2018 hun HR-zaken via een eigentijds e- HRM-portal: volledig digitaal en gebruiksvriendelijk. Dit is het resultaat van de keuze die de gemeente Rotterdam eerder dit jaar maakte na een zorgvuldig aanbestedingsproces. ADP kwam als beste partij uit de bus. De samenwerking werd op 4 oktober jl. feestelijk gevierd.

 

Abigail Norville, directeur HR, Communicatie en Juridisch: “Rotterdam is Champions League-niveau, dus we verwachten veel van dit e-HRM portal. De ambities zijn hoog en het tijdspad is ambitieus.”

Matthew van Zwieten, manager implementatie en projecten bij ADP voegt hier aan toe: “We willen tijdens dit traject partnership uitdragen. Dat betekent dat we samen doen en samen keuzes maken om te kijken hoe we dit tot een succes kunnen brengen.”

Zoals gezegd werkt Rotterdam vanaf 1 januari 2018 met een nieuw e-HRM portal. Er wordt gestart met de personeelsadministratie, verlofadministratie en de salarisbetalingen waarna in de loop van het jaar meer workflows hieraan worden toegevoegd. Zo groeit Rotterdam geleidelijk naar een situatie waarin veel HR-processen elkaar in samenhang ondersteunen.” 

 

Rotterdam

Met circa 630.000 inwoners is Rotterdam de op een na grootste stad van Nederland én de stad met ondermeer de grootste haven van Europa en een breed scala aan economische bedrijvigheid. De circa 11.000 medewerkers van de gemeente Rotterdam kunnen rekenen op een moderne werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zie ook #HNW010.

 

Over ADP Nederland

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal.

Het ADP-logo en ADP zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, LLC. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. ©2017 ADP, LLC.