Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

 
 

Rotterdam, 17 juni 2016 - Na een spannende finale is Wendy Buskermolen, personeelsfunctionaris bij Green Connect, de winnares van de HR Challenge 2016. De HR Challenge is een initiatief van HR- en salarisdienstverlener ADP en HR Praktijk waarbij Nederlandse HR-professionals de strijd met elkaar aangaan. De finale vond gistermiddag plaats in HAL4 in Rotterdam. 

 
v.l.n.r. de finalisten op het podium: Hester Assink, Wendy Buskermolen en Erik Schulenberg (foto: HR Praktijk)
 

De HR Challenge is een online quiz waarbij HR-professionals een jaar lang in meerdere speelrondes zo goed mogelijk antwoord proberen te geven op HR-gerelateerde onderwerpen. In iedere ronde staat een HR-thema centraal en kunnen de deelnemers hun parate kennis testen en met elkaar vergelijken. In totaal namen bijna 1000 HR-professionals deel aan de HR-quiz. 

 

Winnende deelnemers

Wendy won een reischeque ter waarde van 1.000 euro en een plaats in de leergang Bedrijfskunde voor HR van HR Academy.

De winnares is blij verrast met de overwinning. Haar tip aan andere HR-professionals: “Het is belangrijk om continu op de hoogte te blijven van de laatste wet- en regelgeving. Mijn vakgenoten adviseer ik om proactief te zijn in het volgen van relevante nieuwsfeiten en zich tegelijkertijd goed te laten informeren door HR-vakbladen en nieuwsbrieven.” De trotse HR-manager is enthousiast over de gewonnen leergang Bedrijfskunde voor HR. “Ik ben vooral benieuwd naar de stappen die je moet zetten om van een bloemenverkoper naar een goede accountmanager te gaan. Daarbij hoop ik antwoord te krijgen op de vraag hoe je in functie en op persoonlijk vlak kunt meegroeien met het bedrijf,” aldus Wendy.

Van de andere finalisten veroverde Hester Assink, senior HR & salaris consultant bij HR & PayRoll Group BV, de tweede plek. Erik Schulenberg, werkzaam als recruitment specialist bij Tjellens,  werd derde. Zij gingen naar huis met een waardebon van respectievelijk 350 euro en 100 euro en mogen gratis een online cursus van HR Academy volgen.

 

Geslaagd netwerk- en kennisevent

De finale van de HR Challenge is in alle opzichten geslaagd stelt Loraine Blommendaal, Directeur HR bij ADP Nederland. “Naast de spannende strijd om de hoofdprijs hadden we een sterk inhoudelijk programma waarbij HR-professionals meekrijgen hoe je teams het beste kunt coachen.” Zo vertelde waterpolocoach Robin van Galen hoe je teams gemotiveerd houdt en tot Olympische hoogten laat stijgen. Van Tom Pel, hoofd HR bij Booking.com kregen de HR-professionals een kijkje achter de schermen bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De presentatie van het event was in handen van Peter van den Hout, hoofdredacteur HR Praktijk.

 

Over ADP Nederland

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal.

Het ADP-logo en ADP zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, LLC. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. © 2016 ADP, LLC.