Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

 
 

Rotterdam, 22 januari - 14 gemeenten in de regio West-Brabant geven hun samenwerking verder vorm en kiezen voor ondersteuning door Workforce, het e-HRM systeem van ADP. Standaardisatie en automatisering van HRM-processen moet efficiënter werken mogelijk maken. 

 

De keuze voor ADP als partner bij dit belangrijke proces kwam tot stand na een zorgvuldige aanbestedingsprocedure. Daarbij werd ook veel aandacht besteed aan de ondersteuning van strategisch HRM en Talentmanagement.

 

Altijd en overal toegang

Bij dit traject zijn de volgende gemeenten in de Regio West Brabant betrokken: Breda, Bergen Op Zoom, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Tholen, Woensdrecht en Zundert.

De in totaal 6.150 West-Brabantse ambtenaren ontvangen vanaf 1 januari 2016 hun loonstrook via ADP. Ze kunnen dan ook gebruikmaken van mobiele oplossingen voor het aanvragen van hun vrije dagen en het beheren van hun gegevens. Net zoals de professionele gebruikers op de salaris- en HR-afdeling hebben zij altijd en vanaf elke locatie met een internetverbinding toegang tot hun gegevens.

Martijn Brand, Algemeen Directeur van ADP: "De West Brabantse gemeenten kiezen voor innovatieve manieren om hun mensen en middelen optimaal in te zetten en ADP helpt hen daar graag bij.”

 
 

Samenwerking in West-Brabant

De gemeenten in de regio West-Brabant werken samen in een netwerkorganisatie, gevestigd in Etten-Leur. De betrokken gemeenten hebben in hun samenwerking gekozen voor duurzame ontwikkelingen en brede maatschappelijke alliantievorming waarbij onderwijs, ondernemers en overheid nauw samenwerken en elkaar versterken.

 

Over ADP Nederland

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP's cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal.

Het ADP-logo en ADP zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, LLC. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. © 2016 ADP, LLC.