Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

 

EMC heeft al ervaring met ADP GlobalView® HCM en kiest nu ook voor ADP Streamline® om snelle en accurate service te kunnen garanderen aan zijn 65.000 medewerkers wereldwijd

 

ROSELAND, N.J. – 16 september 2014 – ADP®, een toonaangevende, internationale aanbieder van HCM-oplossingen (Human Capital Management) heeft vandaag bekendgemaakt dat EMC Corporation, marktleider in het toepassen van IT as a Service (ITaaS) bij de transformatie van bedrijven en dienstverleners, ADP heeft uitgekozen voor het leveren van oplossingen voor salarisverwerking, HR –administratie en gezondheidsmanagement. Bij EMC werken momenteel ongeveer 65.000 mensen wereldwijd.

 

EMC is al meer dan twintig jaar klant van ADP en gebruikt de Comprehensive Outsourcing Services (COS) van ADP in Noord-Amerika en GlobalView® HCM voor werknemers in 19 landen. Met het nieuwe contract breidt ADP zijn werkzaamheden voor EMC uit naar 28 nieuwe landen, die worden geïntegreerd met behulp van de internationale salarisverwerkingsoplossing ADP Streamline.

 

Strategische samenwerking

'Ik ben zeer verheugd dat de uitzonderlijke relatie die we al twintig jaar met ADP onderhouden verder wordt uitgebreid,' aldus Kevin Close, Senior Vice President van EMC voor Global Compensation and Benefits. 'Deze strategische samenwerking werkt echt twee kanten op, en beide bedrijven hebben veel van elkaar geleerd. Wij vertrouwen erop dat we dankzij ADP overal waar we zaken doen de wet- en regelgeving naleven. En we waarderen het dat ADP voor veel van zijn eigen technologiebehoeften op EMC vertrouwt, gezien de toonaangevende rol die ADP speelt in de belangrijke HCM-sector.'

Mark Benjamin, President Global Enterprise Solutions van ADP, beaamt de positieve opmerkingen van Close. 'We zijn heel blij dat een erkend internationaal marktleider als EMC ervoor heeft gekozen de langdurige relatie met ADP voort te zetten op deze bedrijfskritische gebieden,' zegt Benjamin. 'Door de samenwerking met ADP kan EMC zich nog meer concentreren op het mondiale succes van de eigen onderneming. Zoals gezegd zijn we dankbaar voor het vertrouwen dat een grote, internationale onderneming als ECM in ons stelt en voor de samenwerking die we in de loop van vele jaren hebben opgebouwd.'

 

Integratie

'Het was wel duidelijk waarom ECM het contract met ADP wilde uitbreiden,' zegt Lisa Giglio, Senior Director of Finance, Global Employee Compensation bij ECM. 'Via een geïntegreerd dashboard biedt het ADP-platform ons gemeenschappelijke processen en de benodigde rapportagemogelijkheden en analyses. We vonden het heel belangrijk dat we een gemeenschappelijk, internationaal platform zouden krijgen, en ADP Streamline bood ons de perfecte mogelijkheid om dit doel te bereiken en te profiteren van de vele voordelen van een gestandaardiseerde omgeving,' aldus Giglio. 'We willen alle data van EMC wereldwijd binnen handbereik hebben, op één plek.'

Volgens Giglio is het belangrijk om één platform te hebben, via een betrouwbare partner, zodat we voldoen aan lokale wet- en regelgeving en het gemakkelijker wordt medewerkers op een consistente manier aan te sturen. 'We zijn één team met een gemeenschappelijke missie, maar naast de GlobalView HCM-oplossing van ADP werkten we nog met allerlei verschillende systemen,' vertelt ze. 'We hadden behoefte aan wereldwijde processen en controlemechanismen om risico's tot een minimum te beperken en de naleving te verbeteren. We wilden graag dat deze toonaangevende HCM-specialist ons hielp bij het voldoen aan lokale eisen, in welk land EMC ook actief is.' Volgens Giglio voert ADP 'een uitstekende salarisverwerking' en 'gezien ADP's focus op bredere HCM-oplossingen, is het voor ons zeer voordelig om onze processen te integreren op het platform van ADP'.

 

Servicegerichtheid

Ze vervolgt: 'ADP onderscheidt zich ook met zijn servicegerichtheid. Als we ze nodig hebben, staan ze voor ons klaar. Wij vertrouwen op ADP en de salarisverwerking is altijd op het niveau dat wij verwachten. Daarom geven we graag onze steun aan de Client Advisory Board van ADP en doen we mee aan de Re-Think Global Conference.' ADP gebruikt de Client Advisory Board om een wederzijdse dialoog op gang te brengen met grote klanten. De Re-Think Global Conference wordt georganiseerd om klanten en medewerkers van ADP een gemeenschappelijke leerervaring te bieden.

Innovatie is ook een voordeel gebleken voor de diensten die EMC zijn medewerkers kan aanbieden, want het bedrijf wil altijd voorop blijven lopen wat technologie betreft. Giglio: 'Onze medewerkers willen graag dat we voorop lopen op het gebied van de nieuwste technologie, zoals mobiele voorzieningen. Dat is ook één van onze strategische speerpunten. Dankzij ADP en hun Mobile Solutions-app slagen we daarin.' Volgens ADP hebben meer dan 3 miljoen eindgebruikers de app gedownload via de diverse platforms.

Noorwegen was het eerste land dat in april 'live' ging met ADP Streamline, gevolgd door Finland en Denemarken in mei. Giglio: 'We zijn heel blij dat we de eerste paar landen zo snel aan boord kregen en deze een naadloze overgang konden bieden naar het nieuwe ADP-platform.' De komende twee jaar wordt het project verder uitgerold in Europa en Latijns-Amerika.

 

Over ADP Nederland

Met meer dan $12 miljard aan inkomsten en meer dan 65 jaar ervaring bedient ADP® (NASDAQ : ADP) ongeveer 637.000 klanten in meer dan 125 landen. Als een van 's werelds grootste leveranciers van business outsourcing en Human Capital Management-oplossingen, biedt ADP vanuit één enkele bron een breed scala aan geïntegreerde oplossingen voor hr, salarisverwerking, talentmanagement, belasting- en excasso-administratie en helpt zij klanten om te voldoen aan wijzigingen in wet- en regelgeving, zoals de Affordable Care Act (nieuwe Amerikaanse zorgverzekeringswet). ADP's gebruiksvriendelijke oplossingen voor werkgevers bieden aan alle bedrijven veel meerwaarde, groot en klein. ADP is tevens een vooraanstaande leverancier van geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor dealers van personenvoertuigen, vrachtwagens, motorfietsen, marine- en recreatievoertuigen en zwaar materieel over de hele wereld. Voor meer informatie over ADP ga naar www.adp.nl.

Het ADP-logo, ADP, GlobalView en ADP Streamline zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, LLC. Alle overige merken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Copyright © 2014 ADP, LLC.