Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

 

Rotterdam, - 9 juli 2013 - Nederlandse HR-professionals kunnen voortaan online hun vakkennis testen en de strijd met vakgenoten aangaan. Dat is de inzet van de 'HR Challenge', een nieuw en gezamenlijk initiatief van HR- en salarisdienstverlener ADP en het vakblad HR Praktijk van WEKA business media.

 

De HR Challenge bestaat uit vier rondes, waarbij steeds een ander HR-thema centraal staat. Per ronde krijgen deelnemers iedere drie weken een reeks van vier kennisvragen voorgelegd die ze online moeten beantwoorden. In de eerste kwartaalronde staan wet- en regelgeving centraal, gevolgd door speelrondes over HR-processen, kostenbeheersing en talentmanagement. HR-professionals kunnen met de Challenge meedoen door in te loggen met hun LinkedIn-profiel.

 

HR-professionals met elkaar verbinden

"De HR Challenge is een speelse manier om je parate kennis te testen als HR-professional,” zegt HR Praktijk-hoofdredacteur Peter van den Hout. "Vakgenoten worden met elkaar in contact gebracht en kunnen iets van elkaar leren. Het competitie-element speelt daarbij een grote rol. Zo kun je zien welke HR LinkedIn-groep het beste presteert.”

"Met de HR-Challenge willen wij HR-professionals aan elkaar verbinden. Op die manier ondersteunen wij de kennisuitwisseling op HR-gebied,” aldus Max Smidt, Director Marketing & Communication bij ADP. "Verbinden en kennisuitwisseling zijn ambities die wij hebben met Touchpoint, het platform waar de Challenge een onderdeel van is. Daarom hebben wij ook gekozen voor een koppeling met LinkedIn.”

 

Leergang Bedrijfskunde voor HR

De HR Challenge 2013/2014 heeft een looptijd van een jaar en bestaat uit vier (kwartaal)rondes. Iedere ronde levert een winnaar op. De drie beste professionals van elke speelronde gaan door naar de finale, waarin vakgenoten tijdens een event live de strijd met elkaar aangaan voor de hoofdprijs ter waarde van 1.000 euro en een plaats in de Leergang Bedrijfskunde voor HR.

Naast deze hoofdprijs ontvangen alle vier kwartaalwinnaars prijzen ter waarde van 100 euro en een half jaar lidmaatschap op de online kennisbank HR Praktijk Premium. Ook de nummers twee en drie van iedere kwartaalronde ontvangen zo'n lidmaatschap.

Kijk voor meer informatie over de HR-Challenge of om deel te nemen op http://www.hrchallenge.nl/.

 
 

ADP Nederland BV

ADP helpt HR-professionals met prima dienstverlening die ook het verwerven en verwerken van kennis op het gebied van salaris en HR omvat. Die kennis delen we graag en op vele fronten, bijvoorbeeld via ADP Touchpoint.