Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

 
 

Jaarlijkse persbijeenkomst over loonstrook 2019

Donderdag 3 januari 2019, 09:00 uur, Johan Huizingalaan 400 in Amsterdam

- Presentatie volledige doorberekeningen loonstrook 2019 per inkomensgroep en sector
- Presentatie en toelichting doorberekeningen werkgeverslasten

 

Miljoenen Nederlanders ontvangen eind januari hun eerste loonstrook en pensioenspecificatie van 2019. Wie moet inleveren en welke inkomensgroepen gaan erop vooruit? En hoe ontwikkelen de werkgeverslasten zich?

Tijdens de persbijeenkomst op donderdag 3 januari 2019 in Amsterdam geeft HR- en salarisdienstverlener ADP traditiegetrouw het volledige beeld.

Dik van Leeuwerden, bij ADP verantwoordelijk voor de kennis over wet- en regelgeving op het gebied van HR en salarisverwerking, zet de belangrijkste veranderingen voor 2019 op een rij. Ook veranderingen met betrekking tot werkgeverslasten neemt hij hierin mee. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid voor vragen en interviews.

 

Uitnodiging

Graag nodigen we u uit voor de persbijeenkomst van ADP op:

Donderdag 3 januari 2019, 09:00 uur
Locatie: Johan Huizingalaan 400 in Amsterdam
(Routebeschrijving »)

Programma

09:00 uur – 09:10 uur   Welkomstwoord + inleiding door Martijn Brand
09:10 uur – 10:30 uur   Presentatie cijfers en doorberekeningen loonstrook en werkgeverslasten 2019 plus toelichting belangrijkste wijzigingen door Dik van Leeuwerden
10:30 uur – 11:30 uur   Vragenronde, gelegenheid voor 1-op-1-interviews
11:30 uur   Lunch

Aanmelden
Meld u aan voor de persbijeenkomst via adp@sterkwerk.nl.

 

Over ADP Nederland

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal.

Het ADP-logo en ADP zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, LLC. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. ©2018 ADP, LLC.