Ontzorgen met ADP: outsourcing van excasso voor pensioenen & uitkeringen

De bedrijfsprocessen van pensioenfondsen en (pensioen)verzekeraars zijn complex en specifiek. Voor het uitvoeren van het excasso-traject moet u specialistische kennis en kostbare software in huis hebben. Dat vertegenwoordigt een behoorlijke kostenpost die vaak harder op uw resultaat drukt dan u denkt. Uitbesteden aan excasso-specialist ADP is dan een aantrekkelijke optie.

Profiteer van onze jarenlange expertise in de pensioenbranche, gecombineerd met toegang tot de laatste innovaties op softwaregebied. De pensioen- en verzekeringsmarkt is immers altijd in beweging: dit vereist flexibiliteit van uw excasso-specialist. De experts bij ADP denken graag met u mee om uw huidige proces te optimaliseren.

Met ADP Excasso Web kunt u efficiënt aan de slag met uw pensioenen, uitkeringen en excasso-trajecten.

Voordelen van ADP Excasso Web:

 • Volledige bruto/netto berekeningen inclusief alle inhoudingen en afdrachten aan derden
 • Complete ontzorging: ADP neemt u de complete excasso-administratie uit handen, inclusief de verantwoordelijkheid
 • 24/7 toegang tot onze gespecialiseerde helpdesk
 • Snel en gemakkelijk toegang tot uw gegevens via de cloud
 • Verzenden en archiveren van digitale specificaties, printbestanden en indien gewenst andere correspondentie
 • Detachering en BPO optioneel en flexibel toepasbaar
 • Snelle en betrouwbare integratie van uw reeds vastgelegde data.  ADP excasso werkt met ieder type bronadministratie
 • Ook toegang voor uw eindklant mogelijk.  Makkelijk voor adreswijzigingen, correspondentie en de administratie rondom Attestatie de Vita

Waarom ADP?

 • ADP biedt een standaard oplossing conform de huidige markt-vereisten; op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Inrichting op maat is standaard
 • U beschikt altijd over één contactpersoon die u operationeel begeleidt tijdens het gehele traject.
 • Uw dataprivacy is key bij ADP. ADP is beursgenoteerd en leeft wereldwijd de hoogste standaarden na wanneer het aankomt op gegevensbeveiliging.  Met onze in-house ontwikkelde software stellen we ook onze klanten in staat aan deze hoogste standaard te voldoen.
 • ADP-oplossingen voldoen aan de eisen van actuele wet- en regelgeving, ook op het gebied van uitkeringen en pensioenen. De experts van het Kenniscentrum delen hun kennis graag met u!
 • ADP is aangesloten bij diverse externe partijen en toezichthouders (DNB, OSWO)
 • ADP is onafhankelijk, beursgenoteerd en bepaalt zelf en langdurig het beleid en de visie op dienstverlening en investeringsbudget.

Optimaliseer uw excasso-proces met de ADP Quick Scan

Met de ADP Quick Scan brengt ADP het excasso-proces in kaart. We maken uw (verborgen) kosten en risico’s inzichtelijk en vertalen deze voor u in kansen. Kansen die u in deze tijd niet kunt laten liggen. Ons advies is volledig vrijblijvend. We voeren de Quick scan uit wanneer het u het beste schikt.  En wanneer u weet waar uw kansen liggen, presteert uw fonds al snel efficiënter!
 

Verbeter uw prestaties en uw dekkingsgraad door ADP Services te combineren

Met kernwaarden als snelheid, correctheid, risicoreductie en kostenbeheersing, kunt u erop vertrouwen dat de verwerking van pensioenuitkeringen volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

En de vele administratieve handelingen en het risico op kostbare fouten? Ook die neemt ADP graag van u over! Voor een groeiend aantal grote verzekeraars en (bedrijfstak)pensioenfondsen verzorgt ADP dan ook het volledige excasso-traject.

Minder fouten, minder onnodige kosten, meer gedeelde verantwoordelijkheid minder risico en meer efficiency. Allemaal ten gunste van uw prestaties en uw dekkingsgraad.

Nieuwsgierig naar wat ADP voor uw organisatie kan betekenen? Neem hieronder vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Contact opnemen

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen

Wanneer u dit formulier invult gaat u akkoord , dat ADP contact met u kan opnemen over haar producten, diensten en aanbiedingen, in overeenstemming met onze Privacyverklaring voor zakelijke contacten.