Salarisverwerking op maat

Het woord zegt het al: als werkgever geeft u anderen werk. Meestal gaat dat in de vorm van een dienstverband met bijbehorende vaste afspraken over werk, werktijden en betaling. Als werkgever bent u wettelijk verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Dat kan op een aantal manieren, waaronder salarisverwerking uitbesteden.

Salarisverwerking in eigen beheer

U schaft zelf salarissoftware aan en voert zelf de salarisadministratie. U draagt dan zelf de kosten voor software, hardware, updates, opleiding, certificatie, adviseurs en vakliteratuur. De software kan op de eigen computer / server geïnstalleerd worden of via het internet bij een externe partij (bijvoorbeeld de leverancier van uw salarissoftware) gehost worden. Natuurlijk moet u ook zelf tijd uittrekken om de actuele wet- en regelgeving bij te houden en regelmatig te implementeren.

Salarisverwerking via accountant

Veel accountants verzorgen (vaak tegen een behoorlijke meerprijs) ook uw salarisadministratie. U hoeft dan geen software/hardware aan te schaffen en te onderhouden. Ook hebt u geen eigen specialistische kennis nodig. Nadeel is dat salarisverwerking voor accountants vaak een nevenactiviteit is.

Salarisverwerking uitbesteden aan ADP

Wie samenwerkt met ADP heeft zélf de keus. U doet zelf de salarisadministratie met behulp van onze handige online salarisoplossingen. Of u besteedt alle rompslomp rond de salarisverwerking en de personeelsadministratie aan ons uit, inclusief de betaling aan uw mensen! Hoe makkelijk is dat?

Liever een tussenoplossing? Ook dat kan! Uw salarisberekening klopt in ieder geval altijd, met de juist brancheregeling en geldende wet- en regelgeving. Uw medewerkers kunnen rekenen op een duidelijke en correcte loonspecificatie. Wilt u weten hoe ADP kan helpen?

Salarisverwerking via ADP

Ongeacht de omvang en complexiteit van uw onderneming kunt u rekenen op een uitgebreide service. Altijd de actuele wet- en regelgeving toegepast en we werken uitsluitend samen met gerenommeerde partijen. Kies ook voor de zekerheid van salarisverwerking via ADP.

Contact opnemen

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen

Wanneer u dit formulier invult gaat u akkoord , dat ADP contact met u kan opnemen over haar producten, diensten en aanbiedingen, in overeenstemming met onze Privacyverklaring voor zakelijke contacten.