Toegesneden op uw bedrijf

Het payrollsoftwarebeheer van ADP kan volledig worden aangepast aan uw bedrijf.

Met payrollverwerking hosten we het platform, beheren we eventuele upgrades en bieden we 24/7 ondersteuning. U voert uw gegevens in en valideert eindproducten, zoals de loonstroken.

Met Uitbesteding van payroll hosten we het platform, beheren we upgrades, bieden we 24/7 ondersteuning en verwerken we uw gegevensinvoer. Daarnaast controleren en valideren we eindproducten, zoals loonstrookjes.

Integratie met al uw processen

ADP integreert uw payroll naadloos met de processen die uw payroll beïnvloeden, zoals registratie van tijd, afwezigheid en uitgaven. Bij verdere groei van uw bedrijf, bieden wij u ook de mogelijkheid om onboarding talent management te integreren.

Op elk apparaat, wanneer u maar wilt

Werknemers en managers hebben vanaf elk apparaat toegang tot uw gegevens. Het is dus vrij eenvoudig om overal waar u wilt gegevens toe te voegen en te bewerken.

"De samenwerking met ADP verloopt goed. De lijnen zijn kort tussen onze payroll en ADP, zodat we snel kunnen schakelen. De salarissen die onder de 30% -regeling vallen worden correct verwerkt en ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook voor de toekomst zeker gesteld is. "

Henk-Jan Dodde, HR Businesspartner International Projects Global Supply Chain
Henkel

Contact opnemen

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen

Wanneer u dit formulier invult gaat u akkoord , dat ADP contact met u kan opnemen over haar producten, diensten en aanbiedingen, in overeenstemming met onze Privacyverklaring voor zakelijke contacten.